Nagyobb gyerek örökbeadásának/lemondásnak a menete?
Én sajnos teljesen jól el tudom képzelni, hogy az "egészségügyi ellátórendszer" magára hagyta a családot a problémájával. Az én családomban és ismeretségi köröm 80%-ában azt tapasztaltam, hogy ha valami problémád van, MINDIG neked kell utánamenned a lehetőségeknek, és igen, ismerősök közt kell kérdezősködni, hallomások után elindulni stb.
Kérdező: ne halogasd a gyámüggyel való kapcsolatfelvételt! Ez is egy hosszú út, talán tudnak tanácsot adni, legvégső esetben kiemelik szegény gyereket a családból! Sajnálom őt, de szerintem senkitől sem elvárható, hogy egy olyan beteg ember mellett éljen / próbáljon gondoskodni róla, mint amilyen ő. A többi gyerekedet is sajnálom, igazából azt gondolom, már sokkal hamarabb egyértelműen jelezned kellett volna különböző szakszolgálatok felé, hogy túlnő rajtatok ez a helyzet.
Nagyon sajnálom.
A végén írják, hogy a jutalmazásra pozitívan reagálnak az ilyen gyermekek. Esetleg azt megpróbálhatjátok, amíg intézkedtek, hátha javítana addig a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!