Mennyi pénzt kapnak a szülők a nevelt gyerekre?
Erre felé sokan csinálják és abból élnek
..
. Ennyire sok pénzt kapnak rájuk?
Én is szeretnék majd kivenni egy kisbabát, és érdekelne hogy mire számítanak és hogy mennyit kapok majd havonta.
utolsó, a sajátodat te vállalod, te tudod, hogy tudsz-e róla gondoskodni, nem a segélyre kell alapozni.
A nevelőszülők más gyerekét gondozzák, általában nem a "jobb" fajtából (és itt most nem a romákra gondolok, hanem a problémás gyerekekre, problémás háttérrel), nyilván magasabb összegre 'jogosultak' emiatt (én mondjuk ennyi pénzért biztosan be nem vállalnám, hogy éjszaka a rendőr hozza haza mert meglép, vagy a familiveri az ablakot...)
kérlek, gyermekjólétis vagyok, hidd el, jobban tudom, milyen típusú gyerekek vannak nevelőszülőknél.
Ha te vállalsz gyereket, jó esetben nem a segélyért vállalod. A nevelőszülőnek ez a MUNKÁJA, olyan, mint az óvónő, tanár, csak 0-24ben, ő felel a gyerekért, amiért fizetség jár.
Vagy úgy gondolod, hogy annyi pénzt kellene kapni, mint egy saját családjában nevelkedő gyermek után jár, és puszta szívjóságból befogadni a gyerekeket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!