Szerintetek hogy lehet kivitelezni egy nőnek az örökbeadást?
Na igen, ez is egy lehetőség, 11-es.
Nem tudom, én titkossal kerültem a szüleimhez, úgyhogy ebben az esetben nem számíthat a szülőanya a leendő szülők segítségére, de úgy nézem most, hogy az anyaotthonokban ugyanúgy segítenek. Nonprofit szervezetek, ezért vannak.
Nem, csak nem éppen értelmiségi aki idáig jut, hogy le kelljen, v önszántábol leakarjon mondani a gyermekéről.
Persze vannak kivételek, de szerintem nem esik meg minden sarkon hogy pl a titkárnő megy szülni aztán gyerek sehol, munka folyt köv
De szóval ha pl egy titkàrnő van olyan "erős" hogy lemondjon gyermekéről, szerintetek hezitàlna azon, hogy jaj mások mit szólnak hozzá?
Mert akkor megint nem tűnik értelmesnek sem az illető.
Gyerekek, ezek egyedi esetek.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy sok örökbeadó beleesik a felelőtlen tini a vagy tájékozatlan munkanélküli kategóriába, de azt gondolom, hogy akármilyen státuszban is van az illető, nem fog dobni a hangulatán a környezet reakciója. Nem az, hogy annyira érdekelné őket, csak megnehezíti az amúgy is pokoli helyzetet. Úgyhogy biztos kevesen vannak, akik egy vállrándítással magasról tesznek a beszólogatókra, akkor is, ha ez lenne a jó stratégia.
Tessék, itt egy hivatalos statisztika, hogy ne a levegőbe beszéljünk már, hanem legyen valami alapunk a szájtépésre. Mindenki olvasson ki belőle, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!