Örökbe fogadnátok-e roma babát/gyereket? Ha igen/nem miért?
ez a sztereotípiák hatása és épp azért amit a pókokról írtam, semmiképp se várd el, hogy másként álljanak az emberek felétek amíg a társadalmad 99%-a olyan amilyen (bocs a pókos hasonlatért jobb nem jutott eszembe)
a habitus pedig igen is örökletes. a pedofília nem habitus hanem mentális betegség. A habitus a temperamentum, én pl nagyon nyugodt vagyok fát lehet vágni a hátamon, a babámról pedig a környezetemben mindenki csak azt kérdezi hogy a fenébe lehet ilyen nyugodt gyermekem...hát így.
míg a sógornőm gyerekei - a sógornőm szétszort és nagyon hamar felkapja a vizet - tiszta anyjuk mindkettő.
ezek alapvető tulajdonságok és igen is, örökletesek lehetnek.
Hű, de jó, hogy elolvastam ezt a sok felvilágosult gondolatot, gyorsan le is teszek romantikus idámról, hogy egy kis fekete gyereket fogadok örökbe. Még a végén előtörne a „vére”, és elkezdene nekem törzsi dalok énekelve gyapotot termeszteni a hátsókertben!
De egy picit el is keseredtem, mert mi van, ha a fiamból is előtör a portyázási kényszer, vagy keresztes háborúba indul, ne adj' isten kiirt egy földrésznyi bennszülöttet, hiszen a vérében ott lappang a fehér ember gőgje, miszerint ő és az általa vallott értékek mindenki fölött állnak.
Nekem soha nem kellene roma gyerek, akkor inkább lemondanék róla végleg. A nagynénéméknek 10 évig nem jött össze a gyerek, már lombikbébivel is próbálkoztak, folyton elvetélt, több millió forint "kidobása" után döntöttek az örökbefogadás mellett, hosszú volt a várakozási idő, nagyrészt roma gyerekekhez lehetett csak hozzájutni, végül a várakozás közben mégis megmaradt nekik a lombikbaba. Azóta még egyszer teherbe esett, ikrei lettek, gyönyörű kék szemű, szőke hajú gyerekek.
Én egy romát nem tudnék úgy szeretni, ahogy kellene, hiszen sok rossz tapasztalatom van velük kapcsolatban. Az utcán ha látok egy roma gyereket, azt nem aranyosnak látom, hanem leendő naplopónak, nekem inkább nem kellene gyerek, mintsem egy roma. Csak a gond van velük, ezt tanulmányok is bebizonyították, hiába nőnek fel jobbnál-jobb családban, a vér nem válik vízzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!