Örökbe adnád a gyermeked, hogy jobb élete legyen?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk te nem tudnál biztosítani neki külön szobát, fejlesztő játékokat, fejlesztő programokat, jó minőségű ételeket. Később külön órákat, táborokat stb.2015. júl. 1. 18:12
11/17 anonim válasza:
7-es!
Vannak pedagógiai elméletek, és a valóság. A gyerekek nagyon anyásak, és imádják az anyjukat. Ők biztos nem hallottak erről az elméletről :-)
Másrészt nem is emlékeznek rá
Illetve nehogy azt mondd, hogy ha valakit örökbrfogadnak, az kisebb taruma lesz neki, mikor a szüleit keresi, szembesül velük.... ,mint az hogy nem is emlékszik arra az időre, amimor nem az édesanyja nevelte.
12/17 anonim válasza:
miért lenne jobb abban a tudatban élni, hogy nem kellettem a szüleimnek? nem biztos hogy a gyerek is úgy fogja fel a jobb élet fogalmát, ahogy te. neki nem tárgyakra hanem valós mély érzelmekre van szüksége a SAJÁT szüleitől
13/17 anonim válasza:
7-es, vegyél részt pár családállításon, nézd meg, mi történik ott, nagyon szembetűnő, és egyértelmű, hogy a gyermeknek mennyire szüksége van arra, hogy a származási családjával rendezett, szeretteljes legyen a kapcsolata. Látszik az is, hogy mennyi probléma forrása található meg ebben, és hogy milyen hihetetlen, és egész életet átformáló az, amikor egy-egy ilyen kapcsolatot a résztvevők meg tudnak változtatni ott helyben.
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
fas zért szülőd meg ha örökbe adod?
16/17 mi a fene válasza:
Nem !!!!!!!!!!A 4-es által leirt lányt tisztelem. Példa arra, hogy mindenre van megoldás, csak nagyon kell akarni !
17/17 anonim válasza:
Hát az én szüleim igen szegények voltak,szeretetre sem igen emlékszem.
Én lehet ,hogy jobban jártam volna ha örökbe adnak.Se iskolám( szakmunkás iskola után gyorsan menjek dolgozni mert kell a pénz),se karrierem,csak 1 elcseszett életem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!