Örökbe adnád a gyermeked, hogy jobb élete legyen?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk te nem tudnál biztosítani neki külön szobát, fejlesztő játékokat, fejlesztő programokat, jó minőségű ételeket. Később külön órákat, táborokat stb.
2015. júl. 1. 18:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

7-es!

Vannak pedagógiai elméletek, és a valóság. A gyerekek nagyon anyásak, és imádják az anyjukat. Ők biztos nem hallottak erről az elméletről :-)

Másrészt nem is emlékeznek rá

Illetve nehogy azt mondd, hogy ha valakit örökbrfogadnak, az kisebb taruma lesz neki, mikor a szüleit keresi, szembesül velük.... ,mint az hogy nem is emlékszik arra az időre, amimor nem az édesanyja nevelte.

2015. júl. 3. 21:33
 12/17 anonim ***** válasza:
miért lenne jobb abban a tudatban élni, hogy nem kellettem a szüleimnek? nem biztos hogy a gyerek is úgy fogja fel a jobb élet fogalmát, ahogy te. neki nem tárgyakra hanem valós mély érzelmekre van szüksége a SAJÁT szüleitől
2015. júl. 7. 17:06
 13/17 anonim ***** válasza:
7-es, vegyél részt pár családállításon, nézd meg, mi történik ott, nagyon szembetűnő, és egyértelmű, hogy a gyermeknek mennyire szüksége van arra, hogy a származási családjával rendezett, szeretteljes legyen a kapcsolata. Látszik az is, hogy mennyi probléma forrása található meg ebben, és hogy milyen hihetetlen, és egész életet átformáló az, amikor egy-egy ilyen kapcsolatot a résztvevők meg tudnak változtatni ott helyben.
2015. júl. 7. 17:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Ja, és hogy kutatást is linkeljek: [link]

[link]

2015. júl. 7. 17:41
 15/17 anonim ***** válasza:
fas zért szülőd meg ha örökbe adod?
2015. júl. 10. 20:00
 16/17 mi a fene ***** válasza:
Nem !!!!!!!!!!A 4-es által leirt lányt tisztelem. Példa arra, hogy mindenre van megoldás, csak nagyon kell akarni !
2015. júl. 11. 15:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát az én szüleim igen szegények voltak,szeretetre sem igen emlékszem.

Én lehet ,hogy jobban jártam volna ha örökbe adnak.Se iskolám( szakmunkás iskola után gyorsan menjek dolgozni mert kell a pénz),se karrierem,csak 1 elcseszett életem van.

2015. szept. 19. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!