Van itt olyan pár, aki szeretne örökbefogadni (nem csak újszülöttet)?
ennyi gyereket egymás után csinálni egy rossz kapcsolatba, te jó ég...Nekem ne mondd, h egyik pillanatról a másikra változott meg a pasid, tudtad, milyen ember, mégis megszültél 3 gyereket, akiket most hirdetsz a neten és bárkinek odaadnád, aki viszi a 3-at egyben.
Na ez kimeríti a felelőtlenség fogalmát. Sztem a legjobb lenne, ha a férjed és családja nevelné őket, akkor is, ha neked nem tetszik, mert ők legalább el tudják őket tartani. Mit tudsz dolgozni, mihez értesz, milyen nyelveket beszélsz?
a nyílt örökbeadással foglalkozó szervezetek CSAk újszülöttek örökbeadásával foglalkozhatnak, idősebb gyerekekével nem.
a tegyeszen keresztül lehet majd gondolkodnia, de én értem hogy miért keres befogadó családot: ha a tegyesznek szól, akkor elveszik a gyerekeket, aztán hónapokig-évekig amíg a papírokat tologatják, addig nem történik semmi.
Ahogy írod, hogy "Pl.: 34 hónapos kislányt , 19 hónapos kisfiú , 5 hónapos fiúbaba.Testvérek."
Te normális vagy??
Nagyon el lehetsz keseredve,ez szörnyű.Bár tudnék segíteni,de magam is segítségre szorulok.
Ha az állami szervek nem állnak melléd,én a neked legközelebb álló egyházhoz fordulnék.Szoktak segíteni a nem hozzájuk tartozóknak is.
Esetleg be tudnál olyan helyre kerülni,ahol együtt lakhatnál hasonló helyzetbe került anyákkal,és segítenének tovább lépni.
Előbb utóbb minden jobbrafordul,meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!