Hogyan tudnék afrikai árvát örökbe fogadni?
Teljes őrültség.
Színháznak kell,vagy mutogatásnak,vagy mi a fenének?
Ha fekete gyerekeken akar valaki segíteni,szeretni,gondozni,ápolni őket,nyugodtan mehet Afrikába,mint Albert Schweitzer,vagy mint egy misszionárius.
Ha családot akar,Magyarországon,akkor van elég magyar vagy cigánygyerek,akit lehet szeretni,és viszont fog szeretni.Még szőke kékszemű is,ha fontos a kirakat.
DE van olyan ismerősöm ,aki kicsi fiút tervezett örökbefogadni,és amikor odamentek megnézni a gyerekeket,ránézett egy nagyobb kislány.Úgy nézett rá.hogy ő lett a gyerekük.
Tessék a gyerek érdekére gondolni;egy afrikai gyerek legyen afrikai szülőkkel,tessék a szülőkkel együtt örökbefogadni.Az a gyerek érdeke;nem a gyökereitől eltépni.
sztem nem biztos h jól érezni magát az itteni környezetben,sok magyar ember nem elfogadó,befogadó. Inkább kirekesztik azt az embert aki más. Az afrikaiaknak is megvan a saját kulturájuk.
Én németországban élek,de nekem nem tetszenek a német hagyományok,mások az emberek,mások a németek élményei,gondolkodása. Szívemben örökké magyar leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!