Afrikai kisfiúnak milyen könyvet küldjek?
Én valami korának megfelelő gyermek lexikont küldenék, amit gyakran forgathat, másoknak is megmutathat.
Meg van Disney sorozat is angol nyelven, keress rá a könyvkiadók honlapján.
Kedves Kérdező,
nekem félvér a kisfiam és mi is beszélünk angolul.
Szerintem örülne a MR. MEN sorozatból pár kötetnek (Mr. Happy, Mr. Sneeze stb.)- vicces kis könyvek, amiket már ő is el tud olvasni.
Esetleg (ha még érdekli) Thomas&Friends és az örök klasszikusok (Grimms) vagy a Disney/Pixar nagyobb alakú képes mesekönyvekből: pl. Lionking vagy Wally
Van egy idegennyelvű könyvesbolt Bp- XIII, kerület Újpesti rakparton (a neve nem jut eszembe sajnos) amit mi nagyon szeretünk- ha budapesti vagy te is, akkor azt ajánlom.
Időnként az alexandrán vagy a bookline-on is szoktak akciósak lenni az idegennyelvű könyvek.
Megkérdezhetem, hogy hogya működik ez a támogatás és milyen szervezeten keresztül történik? Nagyon jó dolog lehet, gratulálok az elhatározáshoz.
Köszi!
Afrika Alapítvány honlapján keresztül működik!
Már küldtem neki korábban is az iskola kezdéshez csomagot,
most valami személyesebbet is szeretnék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!