Milyen nevet kapjon? En magyar vagyok az apuka afrikai.
Figyelt kérdés
Nem otthon fogunk elni, de nem is az o hazajaban. Szulni otthon fogok. Arra gondoltam hogy kaphatna egy magyar nevet , de olyan magyar nevet szeretnek amit kint is tud jol hasznalni es otthon is oke. Tudtok ilyen neveket? Es persze masodiknak kap egy afrikai nevet. Ja a legfontosabb lanyunk lesz. Koszi elore is2013. jan. 26. 19:45
2/18 anonim válasza:
Barbara,Hanna,Brigitta,bár az utóbbit dzs-vel ejtenék kint szerintem
te gondoltál már valamire?
3/18 anonim válasza:
hmmm, nem mindegy, hogy hol van az a "kint"??
Nekem sem magyar az apuka, hanem török, és Németországban él, ennek megfelelően választottam nevet, ami persze Neki is nagyon tetszik:)
4/18 anonim válasza:
esetleg Kitti? (Hello Kitty után mindenki ismeri ezt a nevet szerintem :) )
10/18 anonim válasza:
A barátnőmnek is afrikai a férje, a kislányukat Emilinek hívják. Nekem nagyon tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!