Milyen nevet kapjon? En magyar vagyok az apuka afrikai.
Figyelt kérdés
Nem otthon fogunk elni, de nem is az o hazajaban. Szulni otthon fogok. Arra gondoltam hogy kaphatna egy magyar nevet , de olyan magyar nevet szeretnek amit kint is tud jol hasznalni es otthon is oke. Tudtok ilyen neveket? Es persze masodiknak kap egy afrikai nevet. Ja a legfontosabb lanyunk lesz. Koszi elore is
Barbara, Hanna, Brigitta, Kitti, Amina, Bibiana, Zoé, Nadin, Amanda, Emma, Anna, Lili, Vivien, Emília - egyik sem magyar nev, max Magyarországon ismert es elfogadott.
2013. jan. 27. 06:22
12/18 anonim válasza:
kedves utolsó!azokat soroltad fel amiket mi már írtunk
Off: én írtam a Barbarát,Brigittát,Hannát és Kittit is
Miért kellett a Kitti miatt lepontozni?Abszolút nem rossz szándékból írtam,a Hello Kitty-s példát pedig azért hoztam,hogy ha valakinek kételyei lennének arról h nem nemzetközi név....
Az ember segíteni akar,erre lepontozzál mert az másoknak nem tetszik.Hihetetlen milyen rosszindulatúak vagytok.
2013. jan. 27. 10:08
13/18 anonim válasza:
Tisztabn vagyok vele, hogy a felsoroltakat irtam le. Az volt a cel. A kerdezo MAGYAR nevet akar, amiket felsoroltatok egyik sem magyar.
Ha konkrétan magyar nevet keresel, az nem lesz könnyű!
2013. jan. 27. 11:01
15/18 anonim válasza:
Nem akarok belemagyarázni, de feltételezem, hogy a Kérdező Magyarországon anyakönyvezhető neveket keres, amik külföldön is megállják a helyüket.
Amiket írtunk (akár a Kitti, akár a Hanna, akár bármelyik) mind olyan ...
2013. jan. 27. 11:43
16/18 anonim válasza:
könnyebb lenne a dolgunk ha a kérdező reagálna
2013. jan. 27. 16:28
17/18 anonim válasza:
utolsó, milyen igazad van!!!
Azért ez hihetetlen, mindig felháborít, amikor valaki feltesz egy kérdést utána meg eltünik...akkor vajon mennyire érdekli a válasz?!
2013. jan. 27. 16:37
18/18 A kérdező kommentje:
Eloszor is koszonom szepen mindenkinek. En mindenkit fel pontoztam. Hisz mindenki hasznos volt, es eltunni sem szerettem volna. Igen magyar nevet keresek, de nem muszaj eppen kimondottan magyarnak lennie , na ezt jol meg mondtam de biztosan ertitek. De igen valoban jo lenne ha kintis meg alna a helyet. Amik nagyon tetszenek Kitti, Dzsenifer, Barbara. Eva, de annyi szep nev van, hogy nem egyszeru... nem is tudom masok hogy dontenek :) de mind nagyon aranyosak vagytok, mert levelben kaptam eleg sok rosszindulatu megjegyzest is, megegyszer koszi, es minden jot nektek :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!