Ha örökbe szeretném adni a születendő babámat, hogy kell elinditanom a folyamatot?
A folyamathoz nem tudok hozzászólni, de amiatt ne félj, hogy a másik két fiadat hátrány éri. Elvenni pedig semmi esetre sem fogják emiatt.
Egy kedves baráti párt ismerek, akik így fogadtak örökbe, egy család negyedik, majd ötödik gyermekét. Mind a kettőt újszülöttként. Amikor jött a családnál az ötödik gyerek, azonnal rájuk gondoltak, hogy a testvérek együtt maradjanak ilyen formán.
Arra azért készülj fel, ha örökbe adod, sosem láthatod majd, nem keresheted, nem tarthatsz fenn vele kapcsolatot.
Sok erőt és kitartást kívánok!
Dehogynem tarthatja vele a kapcsolatot. Nyilt örökbeadás is létezik...
Kedves kérdező, ugy jártál mint én :( A bölcsö vagy a golyahir alapitványt keresd, nagyon rendesek es segitökészek
Én is arra várok, hogy örökbe fogadhassak, és én ennél szorosabb kapcsolattartást is el tudok képzelni. - Remélem egyszer megtalál, aki szintén erre vágyik. - Egyébként a többiek teljesen jól leírtak mindent, de a kissebb alapítványok is nagyon segítőkészek.
Ha írsz privát üzenetet, hogy mire lenne szükségetek, talán tudok kicsit én is segíteni.
Sok erőt nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!