Ha téged örökbeadtak volna akkor érdekelne kik az igazi szüleid és felkeresnéd őket?
Igen! Mert kitudja miért tették...talán rákényszerültek.
Egyébként engem elhagyott az apám 3 hónapos koromban, mindig is ismerni akartam. Tavaly megkeresett, akkor voltam 22 éves, de sajnos rossz vége lett :(
Nem.
Azokat tekinteném igazi szüleimnek, akik felneveltek.
Hiszen nem megcsinálni, és megszülni a nagy munka, hanem jól felnevelni egy gyereket!
Nem.
Az igazi szülők azok akik felnevelnek és velem vannak voltak a jóban, rosszban, nehéz időszakokban, akik este mesét olvastak, amikor beteg voltam mellettem virrasztottak, iskola után velem együtt tanultak, vígasztaltak az első szerelmi csalódás után, együtt izgultak velem a vizsgáimkor, stb. Nem a gyerek megszülése tesz valakit szülővé.
Mindenképp.
Én örökbefogadó vagyok, és nagyon remélem, hogy a gyermekem is megkeresi majd a vér szerinti szüleit. Szerintem ez hozzátartozik önmagunk megismeréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!