Vannak itt olyanok akik örökbeadták a gyermeküket? Miért döntöttetek így? Megbántátok?
Vagy talán azért veteti el, mert nem tudja vàllalni a 40 hét terhességet, és az ezzel jàró vizsgálatokat, kellemetlenségeket, orvost, védőnőt, egészségügyi problémákat, kiesést a munkából, iskolából, az emberek ujjal mutogatását, hogy hol a baba, az anyagi kiadásokat, a testi változásokat, a szülést/császárt, tejbellövést, a megalázásokat stb stb.
Én nem adtam örökbe, nem vetettem el, de elítélni sem tudom azt, aki az abortuszt
vàlasztja. Főleg, hogy ma még mindig sokan hiszik, hogy a védekezés kizàrólag a nő dolga mind anyagilag és az esetleges fizikai következmènyek tekintetében is.
Az ítélkező örökbefogadóknak meg fehér újszülött kell, ugye?
Én béranyaságot vállaltam a nővéremnek.
Így is ,hogy tudtam,hogy nem az én gyerekem nagyon nehezen tudtam oda adni. Sokat sírtam.Viszont a nővéremék nagyon szeretik a picit és én is látom minden nap.Én lettem a keresztanyukája.:)
Heló mindenki!
Elolvastam a kérdést és a kommenteket is. Aki elítáli az abortuszt az nem gondol bele, hogy anyagi problémák miatt döntött így? Most néhányan meg fognak botránkozni és nagyjából lesza...,de elmondom. 34 éves vagyok jelenleg, nem kamasz. 2012 decemberében közölte velem sz orvosom, hogy terhes vagyok /ráadásul első/. 1 hónappal előtte veszítettem el az állásomat én is és a párom is. 16 nm-es lakásban laktunk. Nem voltak meg a feltételei annak, hogy megtartsuk. még akkor sem, ha utána örökbe adjuk. ahoz naggyon gyorsan kellett volna találni örökbefogadó szülőt, hogy támogasson anyagilag, hogy az a baba úgy fejlődhessen, ahogy igazán szükséges és egészséges babát adhassunk át.
Tehát mielőtt elítélsz valakit,nézd meg a hátteret is.
Mellesleg néha eszembe jut, hogy most mekkora lenne.... most szeptemberben lenne 1 éves.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!