Vannak itt olyanok akik örökbeadták a gyermeküket? Miért döntöttetek így? Megbántátok?
Teljesen mindegy, pontozzatok le ezután is úgy, mint eddig. De a kérdés nem a megtartásról, hanem az örökbefogadásról szólt. Soha sem fogunk egyet érteni. Nekem ha nem lenne pénzem felnevelni, inkább örökbe adnám a gyerekem, hogy élhessen és boldog lehessen egy szerető családban.
Ti más véleményen lévők inkább megölitek (bocs de erre nem tudok szebb szót), mert ha ti nem tarthatjátok meg akkor inkább meg se szülessen, ne legyen lehetősége felnőni egy olyan családban, ahol szeretik, várják, és bármit megtennének érte.
Bármeddig vitatkozhatunk a nézeteink akkor sem fognak egyezni.
De a lepontozás előtt elgondolkodhatnátok, azon hogy nem ítélendő el az az ember, az életadó anya aki esélyt ad egy csöpp gyermeknek!
Egy nő két dologért képes bármire:
Vagy azért hogy gyereke legyen, vagy azért, hogy ne... - Szerintem jó volna, ha több lenne az olyan nő, aki ha már egyszer elindult a szíve alatt egy élet, de nem vállalhatja, megajándékozná azokat vele, akik bármit megtennének azért, hogy gyermekük legyen...
Minden elismerésem azoké, aki képesek ezt megtenni magzatuk életéért és boldogságáért, és mások életének legnagyobb csodájáért...
"OFF: Sajnos kevesen vannak akik örökbe adnak. Inkább elvetetik, mert az számukra egyszerűbb - "ha én nem tartom meg nehogy már más akarja felnevelni". Pedig sok olyan pár van akiknek nem lehet saját gyereke és a legnagyobb szeretetben és odaadásban nevelné fel ezeket az örökbe adott gyerekeket. Egyszerűbb megölni, mint lehetőséget adni annak a csöppségnek, hogy felnőhessen egy igazi szerető családban."
Gusztustalanok az ilyen gyilkosozó, elítélő hozzászólások. Azt sem tudják sokan ki miért veteti el, de már elhordják mindennek. Nem ők tehetnek arról, ha valaki nemzésképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!