Vannak itt olyanok akik örökbeadták a gyermeküket? Miért döntöttetek így? Megbántátok?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 12. 09:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
11-es mire nem volt pénzed, de őszintén? Én most várom az első babánkat, de ha nem járnék magánorvoshoz, hanem simán sztk- ba akkor eddig nem került volna semmibe. Amúgy ahogyan olvasom valami megbánásféle benned is ott van, hiszen azon merengsz, hogy mi lett volna, ha életben hagyod. Őszintén érdekel, hogy ha valaki nem veszi meg a babakelengyét, nem jár magánorvoshoz akkor mi kerül olyan sokba, ami már vállalhatatlan pl egy munkanélküli párnak.
2014. ápr. 17. 07:42
 12/26 anonim ***** válasza:
11, az örökbefogadó szulo nem támogat anyagilag. Az ugyanis felvetne a gyermek kereskedelem lehetőséget.....
2014. ápr. 17. 07:58
 13/26 anonim ***** válasza:
70%

#8-as

Megnéztem ezt az oldalt. Van egy cikk: Vegyen kutyát, ott lehet pedigrét kérni”

Felháborító a címe! A hangvétele pedig kemény és bántó. Mi is örökbefogadásra várunk, de biztos, hogy a Fészek alapítványhoz ezek után be sem adom a kérvényt.

2014. ápr. 17. 13:49
 14/26 Rokaone ***** válasza:
34%

Tisztelt 11/14!

Talán azért nem volt pénz, MERT NEM VOLT BEVÉTELI FORRÁSUNK!!!!

Mellesleg én nem vagyok gazdag, hogy magánorvoshoz mászkáljak és nem vagyok cigány, hogy úgy szüljek meg 8-10 gyereket, hogy enni nem tudok adni neki és nem tudom normális ruhába öltöztetni. Szerintem elég nyomós érv!!!!! Ennyi

2014. ápr. 18. 09:29
 15/26 Rokaone ***** válasza:
58%

13/15!

Igazad van! Nekem ez egy elképzelés volt, hogy anyagilag támogatna az örökbefogadó család, meg hát a sok film... úgyhogy a kommentem ezen részéért elnézést kérek. Nem gondoltam bele, holott tudom, hogy a kihordott, megszült gyereket adják be valami otthonba. Viszont, ha én megint terhes leszek SENKI NEM VEHETI EL TŐLEM!!!!!!!!! éN EZT A MŰTÉT UTÁN KIJELENTETTEM!!!

2014. ápr. 18. 09:36
 16/26 anonim ***** válasza:
22%

Kedves 15-ös!

Értem én, hogy nem volt bevételi forrásuk, de ha valaki rászánja magát az örökbeadásra, akkor ahhoz mire kell a pénz? Természetesen null bevételből nem lehet felnevelni egy gyereket, de egy örökbeadó anyának milyen kiadása van? Nem kell babakelengyére költenie, nem fog pelenkát és tápszert venni. Akkor mi az a rettenetes nagy kiadás ami nem fér bele azért, hogy egy gyermek életben maradhasson?

2014. ápr. 18. 11:02
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
Orvosi vizsgalat, vitamin, plusz terhesen nem biztos hogy tud dolgozni, utolsó. Gondolom erre gondolt a valaszado....
2014. ápr. 18. 11:11
 18/26 anonim ***** válasza:
9%
Azorvosi vizsgálatok sztk-san ingyenesek, a vitamint nem is minden orvos javasolja, csak étkezzen normálisan a kismama. A terhesség pedig nem betegség, lehet a végéig dolgozni. De ez ugye egy munkanélkülit úgy sem érint.
2014. ápr. 18. 14:25
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
Persze, terhesseget es szulest meg lehet oldani 0 Ft-bol ugyeletesnel, na de allast kellett keresnie, azt meg interjun nem mondhatja,hogy ooooo, ne zavarja a pocakom, igaz, hogy terhes vagyok de szules utan orokbeadom mint egy folosleges kiskutyat az alombol es ha kipottyantottam mar masnap jovok is dolgozni....
2014. ápr. 18. 14:45
 20/26 Rokaone ***** válasza:
67%

Kedves hisztizők! Ha az ember nem keres pénzt, nem tud tápláló kaját venni. Vagyis: nem eszik rendesen. Ennek folyományaként egy beteg gyereket hord ki, ha kihordja /spontán vetélés/. Úgyhogy be lehet fejezni ezt a piszkálódást és elfogadni, hogy NEM MINDENKI TEHETI MEG, HOGY MEGTARTSA!!!!!!!

Kellemes nyuszit!

2014. ápr. 19. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!