Vannak itt olyanok akik örökbeadták a gyermeküket? Miért döntöttetek így? Megbántátok?
#8-as
Megnéztem ezt az oldalt. Van egy cikk: Vegyen kutyát, ott lehet pedigrét kérni”
Felháborító a címe! A hangvétele pedig kemény és bántó. Mi is örökbefogadásra várunk, de biztos, hogy a Fészek alapítványhoz ezek után be sem adom a kérvényt.
Tisztelt 11/14!
Talán azért nem volt pénz, MERT NEM VOLT BEVÉTELI FORRÁSUNK!!!!
Mellesleg én nem vagyok gazdag, hogy magánorvoshoz mászkáljak és nem vagyok cigány, hogy úgy szüljek meg 8-10 gyereket, hogy enni nem tudok adni neki és nem tudom normális ruhába öltöztetni. Szerintem elég nyomós érv!!!!! Ennyi
13/15!
Igazad van! Nekem ez egy elképzelés volt, hogy anyagilag támogatna az örökbefogadó család, meg hát a sok film... úgyhogy a kommentem ezen részéért elnézést kérek. Nem gondoltam bele, holott tudom, hogy a kihordott, megszült gyereket adják be valami otthonba. Viszont, ha én megint terhes leszek SENKI NEM VEHETI EL TŐLEM!!!!!!!!! éN EZT A MŰTÉT UTÁN KIJELENTETTEM!!!
Kedves 15-ös!
Értem én, hogy nem volt bevételi forrásuk, de ha valaki rászánja magát az örökbeadásra, akkor ahhoz mire kell a pénz? Természetesen null bevételből nem lehet felnevelni egy gyereket, de egy örökbeadó anyának milyen kiadása van? Nem kell babakelengyére költenie, nem fog pelenkát és tápszert venni. Akkor mi az a rettenetes nagy kiadás ami nem fér bele azért, hogy egy gyermek életben maradhasson?
Kedves hisztizők! Ha az ember nem keres pénzt, nem tud tápláló kaját venni. Vagyis: nem eszik rendesen. Ennek folyományaként egy beteg gyereket hord ki, ha kihordja /spontán vetélés/. Úgyhogy be lehet fejezni ezt a piszkálódást és elfogadni, hogy NEM MINDENKI TEHETI MEG, HOGY MEGTARTSA!!!!!!!
Kellemes nyuszit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!