Molnár jessica kérdése:
Van 2 fiam de nagyon szeretnék egy újszülött kislányt örökbe fogadni mivel nekem már nem lehet gyerekem. És mindig vágytam egy kislámyra. Mit kérnek, ellenöriznek? Mit kell tennem hogy kapjak egy babát?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 16:09
11/13 anonim válasza:
örökbe adó kismamával a véletlen hozhat össze :)
12/13 A kérdező kommentje:
Ma is láttam olyan hirdetèst.Ès azt akkor kettesben ellehet intézni gyámhatoságnál?
2014. jan. 27. 21:29
13/13 anonim válasza:
amíg nincs határozatod arról, hogy örökbe fogadó szülő ettél, addig nem fogadhatsz örökbe... március 15.-től lépnek új törvények életbe, miszerint csak alapítványon, vagy TEGYESZ-en keresztül lehet nyílt örökbefogadást is végigvinni... megszűnik az, hogy csak bementek és lemond róla a ti javatokra... el kell mennie a kismamának krízistanácsadásra (pszichológus beszélget vele) erről kap egy papírt, leülnek 3-asban is beszélgetni veletek.... és ha ezen túl vagytok akkor mehettek a gyámügyre lemondónyilatkozatot aláírni... láttam én is a hirdetést... nem csak itt hirdeti magát az a kismama... azért ez nem mindennapos dolog, hogy valaki hirdeti hogy családot keres a gyerekének... ha valaki mégis , gondolom kap jó pár levelet :) és elkezdhet válogatni... én ilyen sorba biztos nem állnék be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!