Mennyi időt kell várni egy újszülött kisbabára ha nem zárjuk ki a félvért (romát) sem? Hol megy hamarabb TEGYESZnél vagy inkább alapítványnál?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 20:35
1/14 anonim válasza:
Letezik olyan, h nyilt örökbefogadas! 4eve egyik ismerosom igy adta orokbe a lanyat! Szolt a vedononek, h nem tart "igenyt" a gyermekre! Az orokbefogado par ferfi tagja a verszerinti edesanyaval apasagi nyilatkozatot tett majd a szules utan az anya lemondott a "aoa" javara a gyamsagrol! Nem tudom pontosam minden vedono csinalja e erdeklodj utánna! Hivatalos menete az szerencsetol fuggoen par honaptol evekig terjedhet! Volt szomszedomek 5evig vartak az örökbefogadasra! Sok szerencset!
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi.Úgy tudom hogy a fehér babákra kell ilyen sokat várni...félig romákra jóval kevesebb.Már van egy gyermekem.Két szoba +nappalis házban lakunk.Szükséges újszülött babánál a külön szoba?
2014. jan. 11. 20:52
3/14 anonim válasza:
2lanyom van mind a kettő kb fel eves koraig a mi szobankban aludt saját agyaban! En feltem a bolcso halaltol es igy jobban biztonsagban ereztem a kicsit es en is nyugodtabb voltam!:-) 1es vagyok
4/14 anonim válasza:
Szia!Én nem fogadtam örökbe babát,csak azt tudom leírni amit az ismerősömről tudok.
Ő szintén nem zárta ki, hogy (roma) is lehet és 1 évet várt a kicsire , mire örökbe fogadhatta.Hozzá kell tennem hogy 11 hós volt a baba mire megkapta a roma kislányt.Nagyon le volt maradva a kicsi a mozgásban ,és egyéb dolgokban is.Nagyon szépen fejlődik a kislány és három éve már az "anyukával " van.Egyedül fogadta örökbe az ismerősöm.Remélem tudtam segíteni.
5/14 A kérdező kommentje:
Velem is a kisfiam.Úgy éreztem és még a mai napig úgy érzem hogy mellettem van a legnagyobb biztonságba...pedig már középsős.Persze már külön szobával:-) Csak tartok attól hogy ez örökbefogadásnál feltétel... Te örökbefogadtad a lányokat?
2014. jan. 11. 21:00
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak is.1év...pedig egyedülállónak még nehezebb... Abba tud valaki segíteni hogy mennyinek kell lennie a fizetésnek?Vagy mi alapján számolják ki hogy anyagilag alkalmasak vagyunk e?
2014. jan. 11. 21:04
7/14 anonim válasza:
szia :) azt nem tudom megmondani neked melyiknél megy hamarabb, mert mi csak a tegyeszhez adtuk be (de egy véletlen folytán megismertem egy kismamát aki örökbe adná a babáját... így mégis nyílt örökbe fogadás lesz :) ) nem kell külön szoba a kicsinek... mi is 2 szobásban lakunk és van már egy lányom... (az más hogy pont építkezünk, de alapból erre a lakásra kaptuk meg az engedélyt) fizetésnél nincs olyan hogy mennyinek kell lennie a minimumnak... környezettanulmánynál úgyis látják, hogy rendezett körülmények között éltek... de azért legyen mind a kettőtöknek munkája :) ha bármi kérdésed van nyugodtan fordulj hozzám... :)
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Megnyugtattál:-)Mi az első lépés?Elmenni a TEGYESZhez bejelentkezni vagy már kérvénnyel a kezünkbe? Hol találom meg hogy mikor vannak tanfolyamok Győrben? Akkor szerencsés vagy hogy pont találkoztál azzal a hölggyel...Gratulálok:-)
2014. jan. 11. 21:35
9/14 anonim válasza:
szia! én is győri vagyok így inkább már privibe válaszolok ne untassuk a többieket :)))
10/14 anonim válasza:
1es vagyok nem fogadtam orokbe a sajat kis lurkoim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!