Mi lesz az anyjaneve a gyereknek akit inkubátorban hagynak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 10:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősömnek Erika a neve és mindig azt mondja őt kicsinek nem így hívták és nem is érzi ezt a nevet magáénak.Arra pontosan nem emlékszik hogy is hívták de elmondása szerint Timikének.

A kérdésre a választ nem tudom,de az ismerősömnek az örökbe fogadó anya neve van beírva.Amúgy ilyen esetben mi a szokás(inkubátor esetében)gondolom majd aki örökbe fogadja az lesz beírva.De mondom nem tudom.

2014. jan. 12. 11:08
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
10-es. 2-3 ev a varakozasi ido, orokbefogado szuloknek, csecsemoothonba kerul eloszor a baba, es akkor mar van anyakonyvezett neve!
2014. jan. 12. 11:09
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó rosszul tudod. Igaqz hogy kb annyi a várakozási idő, de csak mert nem kerülnek sorra. A legtöbb újszülöttet már a kórházból az új szülők viszik haza.
2014. jan. 12. 11:38
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Le lehet pontozni, de akkor is igy van, erintet vagyok, tehat tudom. Mikor neveloszulokhoz kerul, mar anyakonyvezve van a baba!!!!
2014. jan. 12. 11:41
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

mit nem lehet azon érteni hogy a kérdező az anyja nevére kíváncsi?

Amúgy nem tudom, gondolom majd az lesz, hogy a"ismeretlen". Ném hinném hogy fiktív neveket írnának be.

2014. jan. 12. 12:40
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
akkor csak hogy mindenki tisztán lásson... most 6 hete van meggondolnia magát a szülőanyának.. ha nem jelentkezik, akkor örökbe adhatják... miután lezáródik az örökbe adási procedúra, a kicsi teljesen új anyakönyvet kap, azzal a névvel amit az örökbe fogadó szülők választottak neki és szülőkként is ők lesznek beírva az anyakönyvbe... nagyobb gyermek esetében nem javasolják már a keresztnév megváltoztatását, hisz a gyermeknek épp elég megrázó hogy új környezetbe kerül, ne akarják még a nevét is elvenni tőle.. ez pszichés problémákhoz vezethet... tehát alapból ilyen pici babánál természetesen nem ez lesz a neve amit most adtak neki, mert teljesen úja anyakönyvet fog kapni... (örökbe fogadó szülőként mondom...)
2014. jan. 12. 15:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért a gyerek nevén vitatkoztok, nem az volt a kérdés.
2014. jan. 12. 19:46
 18/24 anonim ***** válasza:
én is utána jöttem rá, hogy válaszoltam, hogy nem is ez a kérdés :D csak a válaszokat olvasgattam... és abból azt vontam le hogy ez a kérdés :)) (baromira odafigyeltem én is a kérdésre)de félig válaszolni tudtam, hogy örökbe fogadás után mi lesz... hogy jelenleg mit fognak írni, szerintem azt igazából senki nem tudja... szerintem azt hogy ismeretlen... utána meg úgyis örökbe adják, akkor meg úgysem fog már számítani, mert újat kap...
2014. jan. 12. 20:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Ugyan ezt akartam irni h sokaknak nem sikerult megerteni a lerdest h nem a gyerekrol van szo es feleslegesen vitatkoztok!

Az orokbefogado szulok lesznek feltuntetve a papirjain es gondolom az o vezeteknevuket is fogja kapni ilyen pici babanal meg midnegy a nev. Nem hasznalja ugy mint egy 3 eves pl. Oket meg konnyu orokbe adni emrt sajnos vagy nem is tudom h mondjam de sok parnak nem adatik meg h sajat gyerekuk lehessen es vagynak egy ilyen aprosagra. Igy nem elsz gond h rossz helyre keruljon. Akkor kiallitanak egy anyakonyvi kivonatot es abba apanak es anyanak az orokbefogado szuloket irjak be. Es szerintem meg itt nevet is valaszthatnak a kicsinek.

2014. jan. 12. 21:35
 20/24 A Tengerész ***** válasza:
100%
Furcsa vita bontakozott itt ki, mintha a válaszolók többsége el se olvasta volna a KÉRDÉST. Az anyja neve az örökbefogadó anya neve lesz. ENNYI!
2014. jan. 13. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!