Ugye jobb helye van egy gyereknek a bölcsiben mint a nagymamával?
Figyelt kérdés
A bölcsis kérdés az enyém amit ma tettem fel. Anyósom is a betegségeken problémázik. És azt szerette volna ha vele marad itthol. Ha nem lenne tojás allergiás a gyerek még rá is bíznám. De ő nem foglalkozik ezzel ad neki mindent , nemszámit, hogy tojás van benne.nem bírja megérteni, hogy nem szabad. A bölcsibe viszont erre igazán odafigyelnek. Meg kérdeztem.2014. jan. 8. 14:56
1/26 anonim válasza:
Nem vagyok bölcsi párti, de ha nem bíznék a nagyiban, akkor inkább bölcsibe vinném.
2/26 anonim válasza:
Én alapvetően azt gondolom, ha megoldható, hogy a nagyszülővel legyen a gyerek, amíg nem óvodás korú, akkor inkább a nagyszülővel legyen. Mert őt ismeri, hozzá van szokva, azért mégis csak otthoni körülmények közt van, kisebb valóban az esélye a betegségeknek, mert sajnos a kicsi gyerekek közösségbe való kerülésével ez a gond, hogy 2 hét közösség, 2 hét otthon betegség miatt.
Viszont ha ilyen lenne a nagymama, hogy allergiája van a gyereknek és nagymama erre fittyet hányva akkor is adna neki, amit nem kéne, akkor én is azt gondolom, hogy ha végképp nem érti meg a nagymama, hogy nem szabad, akkor inkább menjen bölcsibe a gyerek.
3/26 anonim válasza:
Hát ebben az esetben inkább bölcsi, egyébként az egész abszolút gyerek-, nagymama- és bölcsifüggő
4/26 anonim válasza:
Én anno a nagymamát választottam és nem bántam meg. Olyan sokat "kapott", a rengeteg szeretetet, törődést, azt, hogy egy percig sem kellett aggódnom, figyelnek-e a gyerekemre. Az én anyukám rengeteget játszott vele, mondókázott, mesélt, énekelt neki és figyelt az étkezésére. Talán egy picit el is kényeztette, de még belefért. Hozzátenném, hogy a kislányom csak fél napokat volt mamánál. Szóval, ha anyósod hasonló és az étkezés dolgot is meg lehet vele beszélni, akkor én rá szavaznék.
5/26 anonim válasza:
Szerintem a bölcsi a jobb választás,neki gyerektársaságra is szüksége van,és hülyeség,hogy 2 hetente beteg lenni,fiam összesen négyszer volt az első évben beteg idén egyszer sem.Mindenképp bölcsi,amúgy sem terhelném anyukám azzal,hogy a gyerek reggeltől délutánig vele van hétköznap,mondjuk az enyém még dolgozik is.
6/26 anonim válasza:
Gyerekek bölcsis korukban sokkal inkább egyedül játszanak mint társaságban. Nálunk a nagyinál ezerszer jobb helyen van.
7/26 anonim válasza:
Ez tévhit,fiamék egymással játszanak.
8/26 anonim válasza:
Lehet hogy a te fiaid gen, mert testvérek, de én dolgoztam bölcsiben és egy ikerpáron kívül a gyerekek csak magukban voltak, nem keresték egymás társaságát.
9/26 anonim válasza:
Egy fiam van és arról beszéltem,hogy a bölcsiben együtt játszanak láttam is és mondták is,fodrászosat játszanak meg főznek együtt egymásnak stb.
10/26 anonim válasza:
persze rögtön le kell pontozni aki a bölcsit javasolja,biztos ez a legnagyobb élvezet mást lepontozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!