Hol lehet az örökbefogadási eljárásra felülvizsgálatot kérni? Eltelt a több, mint 3 év, és kaptam egy "fülest", hogy aki ugyan azzal a feltétellel kért gyermeket, EGY évre kapott már, mi meg nem tartunk sehol? Köszönöm, aki tud segítsen.

Figyelt kérdés

2013. júl. 30. 07:36
1 2
 11/14 zszsuzsa válasza:

bocsánat rosszul írtam,

1-es és 7.-es hozzászólót akartam írni,aki jobb ha meg se szólalt volna.

a 8.hozzászóló meg magára vette, szerintem nem neki szólt.

2013. aug. 1. 11:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Jólvanna :)

Tényleg magamra vettem, egy másodpercen múlt, hogy nem írtam meg, én csak a 8-as vagyok, az elsőt nem én írtam.

De tudjátok, a meddőség egyfajta gyász-folyamat, ugyanúgy van benne tagadás, düh, elfogadás, stb.

Csak azt furcsálltam, hogy aki eljut az örökbefogadás gondolatáig, az már lenyugodott, mert a pszichológus sem ad pozitív értékelést, ha látja, hogy csak "pótléknak" akarják a gyermeket.

na már sírok is... annyi sebet szakított fel a kérdés...

de szerintem inkább írj egy olyan fórumra, ahol csak ezzel foglalkoznak! például a hoxa nagyon jó, olvass bele, amit eddig írtak, végigolvasni lehetetlen, de ott inkább átérzik a helyzeted!

2013. aug. 1. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Némely.komentbol ugy tunik ki mintha tárgyiasitanák a gyereket. mintha azon lenne mindenki elhaazva hogy a szalonbol megrendelt autot nem kapjak meg idore...
2013. aug. 6. 14:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Sógorom 4 évig vártak gyermekre. Volt aki hamarabb kapott mégsem verték a hoppot. Elfogadták, hogy kapnak mikor rájuk kerül a sor. Nem mellesleg olyan gyermeket kaptak aki még hasonlít is rájuk. El kell fogadni, hogy többen szeretnének örökbe fogadni, mint ahány gyermek van. Nem tudsz mást csinálni mint várni.
2013. aug. 11. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!