Terhes vagyok már csak az örökbeadás lehetősége maradt. Sajnos én nem tudom felnevelni. Miképp van lehetőségem? Az örökbeadásra?
lehetőséged van nyíltan és zártan örökbeadni.
a nyíltnál tudod, kinek adod, és a gyermek utánad is örökölni fog.
a zártnál nem tudod, kihez kerül, és nem örököl utánad
sajnálom, hogy nem tudod megtartani, de jó, hogy örökbe adod. sokan várnak babára.
Ha fontos neked, hogy a pici hova kerül, milyen szülei lesznek, akkor a nyílt örökbefogadás a jobb.
Ha egyáltalán nem szeretnél tudni semmit, akkor a zárt.
Kedves Kérdező, a pici baba nevében köszönöm neked hálásan, hogy esélyt adsz neki és nem leveszed még az életét is.
Amit tenni akarsz az csodálatra méltó!
Van egy ismerősöm, ő örökbe adott a gólyahíren keresztül. Neki még a családja sem tudta meg. Milliószor jobb döntés, mint az abortusz.
Nem akarlak összezavarni, kérdező, de gondolt meg jól. Igaz, a zárt örökbeadásnál nem tudsz semmit. A nyíltnál te választod ki a szülőket. Viszont: tudok olyat, ahol a szülőanya követi az internetes közösségi portálon a lányát, akit örökbe adott. Folyamatosan megjegyzéseket fűz a képekhez, és ez senkinek sem jó. A szülőknek sem és a szülőanyának sem. Nem tudta elengedni a gyereket, hiszen látja nap mint nap az interneten.
A zárt örökbeadásnál nincs ilyen. Ezért bizonyos szempontból az könnyebb.
Kedves Kérdező!
Sok erőt és kitartást kívánok Neked, sokkal jobb, hogy az örökbeadást választod az abortusz helyett. Remélem megtalálod a mindenkinek legjobb megoldást.
Na elég érdekesek itt a válaszok,de részben megértem.Engem is örökbefogadtak,de titkos örökbefogadás volt még régen.1 évig a mostani szüleim nevelőszüleim voltak,mert kereste az intézet a vérszerinti anyámat,de nem találták,nem mondott le rólam,aztán végülis örökbe fogadtak.
Nagyon kíváncsi lennék a vérszerinti anyámra.A vérszerinti apámról sajnos nem tudni semmit.
Őszintén sajnálom,ami veled történt.
KÉRLEK TÉGED,hogy csak nyílt örökbeadást válassz,így majd megismerheted a kisbabádat.:)
17/L-kérlek írj majd nekem privát üzenetet az okokról!Köszönöm szépen előre is!Ugye nem baj ha megkértelek erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!