Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » 25 évesen nevelőszülő akarok...

25 évesen nevelőszülő akarok lenni de nincs férjem, és otthon élek. Ugye nincsen ezzel semmi baj?

Figyelt kérdés

Nagyon sok dolog miatt dontottem igy..2-3 kisgyereket szeretnek, mindenuk meglenne, jo helyen lennenek es annak tudataban is,hogy ha a szuleik rendezik az eletuket, es visszakerulhetnek en sajatomkent fogok rajuk tekinteni, es nevelni oket.

De van ezzel baj hogy ilyen idosen ezt akarom csinalni?

Oke, hogy 25 eves vagyok, nincs ferjem( ezt csak azert irom, mert ugye legtobb no ferjjel szeretne gyereket) de most ez a helyzet van, nekem ez lesz a munkam egy ideig. Ettol ugyanugy elem az eletem, ram talalhat a szerelem, es semmirol nem maradok le, azert mert nevelek 3 gyereket. Amugyse vagyok kimarados lany..

Nagyon vagyom ra, hogy gyerekek legyenek korulottem, es megmondom oszinten inkabb ameddig nem fejlesztem magam es kapok jo munkat, legyen ez a munkam, mint buta, primitiv emberek kozott dolgozni es mindennap idegeskedni.

Itthon bekesseg, szeretet es csalad lesz.

#baj #Ez teljesen rendben van
márc. 20. 22:20
1 2 3 4
 31/31 SZTANN ***** válasza:

Azt gondolom, ha mindenképpen gyerekekkel szeretnél foglalkozni, de sem saját lakásod, sem munkád, sem férjed nincs (ezek feltételek volnának), sőt, nevelési tapasztalatod sem, akkor próbálj meg elhelyezkedni szociális gyermek-intézményben, pl. családotthonban. Ott családiasan, 5-6 gyerekkel, 1-2 kollégával kipróbálhatod magad, megtapasztalod, mit jelent ez a feladat. Ez munkahelyet is jelent, mégis tanulhatsz mellette. Akkor kiderül, valóban ezt szeretnéd-e.

Ahogy elképzelted, arra normálisan nincs esélyed (de nem is javasolnám).

jún. 1. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!