Mit gondoltok arról hogy 2 meleg pasi örökbe fogad egy gyereket, mert szeretnénk örökbe fogadni egy gyereket de nem tudjuk hogy jó döntés-e?
Egyrészt Magyarországon ez nem megengedett.
Másrészt akárhogy nézzük, annak a gyermeknek sérül majd a normális biológiai nemekhet fűződő viszonya.
Ez az én véleményem, lehet vele nem egyet érteni, de ez a kettő attól még szerintem tény.
11, ja, pont annyira, mint ahol elvált szülő neveli egyedül és nincs másik nemi minta. Dugulj el.
Kérdező, én tudok meleg párt, aki örökbe fogadott, ezerszer jobb helye van náluk a testvéreknek, miknt néhány hetero családban. Sok sikert :)
Nagyon sok örökbefogadó pár jelentkezik, és kevés a gyerek. Ilyenkor ha tetszik, ha nem a gyerek érdekeit nézik. A gyereknek pedig nem érdeke, hogy meleg párhoz kerüljön. Lehet megsértődni, de ez tény. Jöhettek példákkal az elhanyagolt gyerekekről meg az elvált szülőktől, nyilván az sem ideális, de alap esetben az örökbe adott gyereket olyan családhoz helyezik ki, ahol jó neki.
Külföldön azt tudom, hogy beteg gyerekeket szoktak örökbe fogadni, aki senki másnak nem kell. Magyarországon nem engedélyezett.
Nem tudom, hogy ti hol éltek. Ha külföldön, akkor érdemes elgondolkodni, hogy készek vagytok-e egy sérült gyermek felnevelésére.
Egyébként hetero párok is szoktak ilyen kérdést feltenni, nézegessétek azt a témakört. Mert általában azért nem az szokta a gyerekét örökbe adni, aki ideális körülmények között él. Ezek a nők általában isznak, drogoznak, nem járnak el terhesgondozásra. Eleve sok köztük a beteg gyerek, ami lehet, hogy eleve nem is látszik még születéskor. Szóval sok heteró pár pont ezért nem mer belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!