Előfordult már a közvetlen környezetedben olyan, hogy a család valamely tagja nem fogadta el az örökbefogadott gyermeket?
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 11:47
1/4 anonim válasza:
A közvetlen környezetemben nem, távolabbi ismerősömnél igen.
2/4 anonim válasza:
Közvetlen környezetemben nincs örökbefogadott gyerek, férjem egyik másodunokatestvére fogadott örökbe cigánylányt, azt nem annyira támogatta az ottani szűk család.
3/4 anonim válasza:
Nálunk, amikor anyósék megtudták, hogy öf -unk (miattam nőként nem lehet baba) totál kiakadt... (csak anyós, direkt nem többesszám :) ) én voltam a legborzasztóbb meny, akit egy fiús anyuka el tud képzelni... szó szerint: " Hogy képzelem, hogy nem hagyom el a xy-t, ez lenne a kötelességem!!!meddő nőként" De mi kitartottunk egymás mellett és megszületett az öf gyermekünk is.. (nyílt öf- születésétől velünk van) onnantól anyós 180 fokos fordulatot vett... imádja.. lassan 10 éves a fiam, de anyósnál jobb nagymamát elképzelni se tudnék..
4/4 anonim válasza:
Kedves 3-as!
Nálunk szintén anyós a hülye! Igaz mi most kezdünk bele az örökbefogadás folyamatába. Eddig lombikoztunk.
Az utolsó lombikot nagy kínszenvedésként éltem meg. Utána kijelentettem, hogy soha többé nem csinálom, nincs erre szükségem. Erre anyós belém állt, hogy mekkora egy hisztis picsa vagyok, hogy nem vagyok hajlandó az ő kicsi fiáért ezt végig csinálni...
A férjem teljesen elfogadta a döntésemet, és ő is az örökbefogadás felé hajlik. Arról még nem tud az anyósom... Kíváncsi leszek mit fog reagálni, ha megtudja.
Terveim szerint csak a legutolsó pillanatban mondjuk el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!