Valakinek van örökbefogadott gyereke?
10#
Titkos örökbefogadás az amikor az örökbefogadó elött nem ismert a vérszerinti szülők.
Nem is találkoznak semmilyen formában.
Csak bizonyos dolgokat oszt meg az életéről.
8 -as voltam
Kiskori baratnom unokatestvere, de ot 9 evesen fogadtak orokbe, tizenevesen eleg problemas gyerek volt (egeszseges feher gyerek)..
En sajnalom ot, ez orokre nyomot hagy egy gyerekben
Ismertem meg rajta kivul ilyen sorsu gyerekeket, eleg szomoru dolog.
"10" Titkos örökbefogadás az amikor az örökbefogadó elött nem ismert a vérszerinti szülők.
Nem is találkoznak semmilyen formában.
Csak bizonyos dolgokat oszt meg az életéről
...
"Csak bizonyos dolgokat oszt meg az életéről" - ezt nem az örökbe adó anya mondja el ebben az esetben, hanem amit a terhességéről az orvos tud... ebben az esetben 99%-ban semmit nem tud az örökbe fogadó szülő az anyáról... amit tud is róla, az kizárólag az orvosoktól, a szülés (jobb esetben) - terhesség körülményeiről..
Nekwm 2 van. A lanyom 5 éves volt,csecsemőotthonból,1 honapos baba szinten. Titkos volt.
A fiam újszülött volt,nyílt örökbefogadás. Mind a 2 down szindrómas.
Kislanyom a 2. Alkalom utan sírt utánunk.
Mint ha mimdig is a miénk lett volna.
A lwgcaodásabb 2 gyerek aki letezik ezen a világon.
Most 3.-ra várunk (szintén downosat szeretnénk).
Viszont ma pozitívat teszteltem.24 éve nem tudtam teherbe esni.
17-es.
Down szindroma a neve.
Ez nwm egy szép dolog,semmi extra. Egyszerűen csak szülők akartunk lenni mint más,és nekünk ők a tökeletes gyerekek. 4-én megszületett a 3. Down babank is,lassan haza kerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!