Fogadnál örökbe 2 év alatti roma gyereket?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 16:08
1/38 anonim válasza:
Nem. De én alapvetően nem is fogadnék örökbe, származástól függetlenül. Tudom, hogy nem lennék rá alkalmas. Sajnos rengeteg gyermek aki a rendszerből kerül ki, már kiskorától kezdve bizonyos traumákat cipel. Tudom, hogy én ezt nem tudnám megfelelő módon kezelni.
2/38 anonim válasza:
Roma gyereket semmiképpen, akárhány éves. Egyszerűen nem.
3/38 anonim válasza:
Ha nem lehetne sajátom, simán. Az egészségügyi problémák jobban aggasztanak, mint a származás.
4/38 anonim válasza:
Én igen. Hiszem, hogy a nevelés számít, nem a származás.
Egyébként emberileg nagy dolognak tartom, aki bevállalja.
7/38 anonim válasza:
Persze, nem lenne származási kikötésem, se semmilyen más.. Akár beteg gyermeket is örökbefogadnék.
8/38 anonim válasza:
Nem.
Eleve rengeteg ismeretlen dolog van egy örökbefogadott gyermeknél, még ha magyar is, és pl. egy egészséges, fiatal anyától származik, akkor is...
Na most ha ismeretlen szülő, ismeretlen eü, háttér, esetleg drog-cigaretta, felmenők genetikai problémái stb. stb. még ezt megfejelik... Hát nagyon rizikós az egész.
9/38 anonim válasza:
Csak ha szőke, kék szemű roma lenne. Vannak olyanok.
10/38 anonim válasza:
4: kb. kétharmad részben a genetika túlsúlyban van a neveléshez képest. Főleg ha még eü. problémák is vannak felmenő ágon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!