Dél-Koreából lehetséges az örökbefoagdás?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy koreai kisbabát (mindegy, hogy kisfiú vagy kislány) örökbefogadni és szeretni, esélyt adni neki a normális életre. Lehetséges? Mi kell hozzá? Gondolom sok-sok pénz, de az egyébként is kell egy gyerekhez. Még csak 18 vagyok, tudom, hogy 24 éves kortól lehet, de már most elkezdek utánajárni ennek. Szülni nem szeretnék soha.

2022. szept. 11. 09:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Buta vagy mint a tök. Művelődj!
2022. szept. 11. 13:38
 22/35 A kérdező kommentje:
Amúgy pedig konkrét példám is van: pár éve megvertek Budapesten egy japán diákot, mert azt hitték kínai... Miért is kéne azért valakit megverni, mert más, mint a magyarok???
2022. szept. 11. 13:39
 23/35 anonim ***** válasza:
94%

Értem, amit írsz, rasszista, idegengyűlölő ország vagyunk, és ennek van is igazságalapja.

Csak azt mondd meg, ha meg vagy róla győződve, hogy itt lehetetlen az élete olyannak, akinek már a külsején látszik, hogy nem magyar származású, akkor te miért akarsz idehozni egy dél-koreai gyereket?

És mi a kifogásod egy magyar roma gyerekkel szemben, akit házasságnan élve örökbefogadhatnál? Őt nem kell megmenteni az itthoni állami gondozástól?

2022. szept. 11. 13:46
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok, majd felnő. Nem tud se Dél-Koreából, se Kenyából, se sehonnan gyereket örökbe fogadni, különösen nem újszülöttet. Hadd fantáziálgasson.
2022. szept. 11. 14:23
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira karitatív akarsz lenni, tele van a hazai rendszer 3 éven felüli cigánygyerekekkel, akik senkinek sem kellenek. Legyenek ők, akiknek esélyt adsz egy jobb életre. Vagy az már mégsem annyira vonzó?
2022. szept. 11. 14:41
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már, az ilyenek csak addig akarják megváltani a világot, míg az nekik kényelmes, kis cuki koreai gyerek, mi több, kettő is rögtön! Magyar roma gyerek kiemeléséhez, aminek igenis lenne karitatív hozadéka, már annyira nem vagyunk európéerek.
2022. szept. 11. 15:16
 27/35 A kérdező kommentje:
Újszülötett szeretnék mindenképp. És írtam, hogy NEM Magyarországra, hanem Európába.
2022. szept. 11. 15:28
 28/35 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy újszülöttet akarsz, már önmagában is kirekesztő.

Szóval te is kirekesztő vagy.

2022. szept. 11. 15:30
 29/35 anonim ***** válasza:
92%
A gyereknek keresnek családot és nem fordítva. Itthon. Ha meg annyi pénzed van, hogy külföldre tudsz menni a kényes ízlésednek megfelelő koreai kisgyereket vásárolni, akkor hajrá. Biztos van az a pénz. Ne a gyakorin kérdezz ezzel kapcsokatban szerintem.
2022. szept. 11. 15:39
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért az a "sok-sok" pénz, amibe egy ilyen kerülne, sokkal több, mint amibe egy gyerek maga kerül 😂

Szóval ez az "egyébként is sokba kerül a gyerek" elég vicces indok, hogy ha már amúgyis sokban van egy gyerek, akkor nem baj, ha még többe kerül, ha lúd, legyen kövér alapon 😂

2022. szept. 11. 16:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!