Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Koreai babát szeretnék örökbef...

Koreai babát szeretnék örökbefogadni! Lehetséges?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon édesek a kis cuki szemecskéjükkel együtt. Imádom őket!! Szeretnék elhagyott koreai babán segíteni. Itt termézsetesen dél-Koreáról van szó. Az mindegy, hogy kisfiú vagy kislány. 21 éves vagyok, Németországban dolgozom, először megteremteném a feltételeket. Ha Magyarországon nem is, de nyugat-Európában lehetséges az ilyesmi? És meddig tarthat, míg kapok egy újszülöttet? Az is érdekel, hogy ő hogy élné ezt meg. Milyen lenne a lelkének? Valaki tudna valami jó könyvet/írást erre? Akinek van valami tapasztalata erről, beszélhetnénk. És nem, nem buta k-pop idióta vagyok!!!

2022. júl. 1. 14:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem sokkal egyszerubb ha kimesz kulfoldre es ott fogsz egy azsiai pasit magadnak,majd hazajössz es itt megszulod. Nem? Nem hiszem, hogy olyan konnyu orokbefogadni onnan. Nekem tetszenek az azsiai pasik,ott is van magas es izmos, helyes arcu.😅
2022. júl. 1. 15:34
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Ma van az adoptálós tinidêlután?
2022. júl. 1. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

Szomorú hogy a fejlett Dél-Koreából fogadnál csak örökbe. Jobban becsülném az elképzelésed ha egy Észak-Koreai gyereken szeretnél segíteni, és akkor talán nem az jött volna le ebből hogy cuki szemű kiskutyát akarsz...

Van olyan hogy külföldről örökbe fogadni, de általában ez olyan országsot jelent, ahol a biztos halál vár a gyerekekre pl szomália. Gondolom a kis fekákat már nem tartod olyan cukcsinak.

2022. júl. 1. 19:36
 14/18 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem nem sok esély van rá. Nálunk is felvetődött az örökbefogadás lehetősége, amikor meddők voltunk, és mi kizárólag japán kislányt tudtunk volna elképzelni. (De nem azért mert cuki, hanem mert olyat szerettünk volna, aki biztosan nem hasonlít ránk, elkerülve ezzel a kellemetlen szituációkat, felesleges kérdezősködést. Másrészt nyilván ezzel az országgal szimpatizálunk.) Szerencsére végül lett vérszerinti babánk, így nem indítottuk el az örökbefogadást, és már sosem tudjuk meg mi lett volna belőle. De tekintve hogy egy magyar babára is éveket kell várni, ilyen kikötéssel nagy valószínűséggel nem kaptunk volna gyereket. Külföldön nem tudom milyen lehetőségek vannak és mennyit kell várni.
2022. júl. 3. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Roma babák vannak főleg örökbefogadhatók.
2022. júl. 9. 07:57
 16/18 anonim válasza:
22%
Mondjuk egy észak-koreait ha úgy van, és nincs még később gyerekem, én is örökbefogadnék valakivel. (Fiú vagyok)
2022. júl. 13. 09:39
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

Az orokbefogadas nem valogatas kerdese.

Itt nem az van, hogy bemesz egy menhelyre és mar hozhatod is haza.

Hosszu folyamatok elozik meg azt, hogy egyaltalan valaki orkbe tudjon fogadni. Stabil anyagi hatter, stabil parkapcsolat és azt hiszem azok a szulok, akiknek mar van sajat gyerekuk azok elonyt elveznek az ilyen orokbefogadasoknal.

Itt Magyarorszagon egy magyar babara 2-3 evet kell varniuk a szuloknek, kozben folyamatos kapcsolattartas van és fokozatosan alakitjak ki a gyermek - szulo kapcsolatot.

Roma gyermekekre nagyobb esely van, hogy orkbe lehet oket hamarabb fogadni, de ok a nagyobb korosztalyhoz tartoznak. 5-12 evesek.

Nagynenem 3 roma gyermeket nevel 1,3,6 evesek.

4 sajat nagy gyereke van.

Sokszor nagyon nehez neki, mert ezek a gyerekek viselkedese sokkal masabb, mint a sajatjai.

Es ez hulyeseg, hogy neveles kerdese..

2022. okt. 4. 11:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 Szerintem ez egy rossz ötlet, ha tisztán koreainak kinéző babát szeretne
febr. 1. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!