Örökbeadnátok egy nem tervezett gyermeketek egy rokonotoknak?
Figyelt kérdés
44 éves vagyok, terhes lettem, nem volt tervezve, van már két gyermekem, egyedül nevelem őket. A húgomnak viszont nincs és már ő is idős és szeretne, de sajnos már többször is elvetélt. Valószínűleg egyedül kéne nevelnem az új gyermekem is, nem érzem magamat elég erősnek ehhez. Ti ilyen helyzetben örökbeadnátok a testvéreteknek?2022. márc. 12. 08:38
5/21 anonim válasza:
És majd talán te leszel a saját gyereked keresztanya?vagy ezt hogy gondolod?mit gondolsz ha felnő és megtudja hogy a nagynénje a saját anya de lemondot rola..ha egyedüláló vagy gondolom futó kaland gyümölcse..ot meg azért elkéne gondolkodni a védekezésen....
6/21 anonim válasza:
🤦♀️
Megtanulnék védekezni.. 44 évesen ezt már tudni kellene..
Nem tartanám meg, amennyiben nem tudnám vállalni.
Másnak nem szülnék soha.
7/21 anonim válasza:
Ha még lehetséges, akkor inkább abortusz, ha nem, akkor örökbe adás, de nem a testvérnek. Szerintem hosszú távon nem lenne jó. Valószínűsítem, hogy te nem tudnál a ténytől elvonatkoztatni, hogy ő a te gyereked, és próbálnál szinte anyja lenni, az örökbefogadó anyja helyett. Ez meg számtalan konfliktushoz vezetne.
8/21 anonim válasza:
Nem, nem, semmiképp!!! Verd ki a fejedből!
9/21 anonim válasza:
Ha te is és ő is akarja akkor igen.
10/21 anonim válasza:
Hááát, örökbeadnám, de lehet nem a testvéremnek. Elég furcsa helyzet, én erről megkérdeznék egy pszichológust/örökbeadással foglalkozó szakembert. Szerintem lehet, hogy a gyereknek sem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!