Gazdag, pénzes emberek miért nem akarnak gyereket örökbe fogadni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 15:45
2/14 anonim válasza:
Ez nem pénz kérdése. Az örökbefogadáshoz kell egy bizonyos "átszellemülés", amire nem mindenki képes, és ezzel semmi baj nincs.
Én sosem fogadnék örökbe, nem olyan a lelki beállítottságom hogy elfogadjak egy idegen gyereket, és a sajátomnak érezzem.
3/14 anonim válasza:
Akarnak, szerintem. Angelina Jolie-éknak is van vagy 8.
4/14 anonim válasza:
Mert nem a pénztől függ, hogy valaki akar-e gyereket.
5/14 anonim válasza:
Nem értem mi az összefüggés. Attól, hogy valakinek van pénze, még joga van saját gyereket nevelni, vagy éppen egyáltalán nem nevelni semmilyet.
6/14 anonim válasza:
Nekem van olyan gazdag, pènzes ismerősöm, akinek nem vèr szerinti gyereke van, hanem örökbefogadott.
7/14 anonim válasza:
Mert a gyerek nem egy kiskutya, amit megvehet?
10/14 anonim válasza:
A hírekbe nagyon kevesekről van szó,akik nyiltan válallják az örökbefogadást. Gazdagok megtehetik a saját gyerek szülését és létrehozását, kezelésekkel. vannak akik nem ezt csinálják és örökbefogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!