Miért akarnak az emberek gyereket?
Mert belénk van kódolva. Legalábbis az emberiség 99%-ba.. Evolúció, szaporodás, létfenntartás.
Fizikailag kódolás, lelkileg pedig a teljesség érzése. Szerintem..
Heti egy ilyen kérdés. Fúúú!
Pedig ha hiszed ha nem valóban ez a legcsodálatosabb dolog amit átélhet az ember.
Mindig is szerettem volna családot. Szerettem volna anya lenni. Sok öröm van a gyerekekben. Különlegesek, jó velük lenni. Érdekesek, mókásak , őszinték.
Szerettem volna génjeimet tovább örökíteni. Szeretem a családom. Imádom a fiam.
Jók a vasárnapi családi séták az erdőben. (Itt nincs nyitva semmi)
Pörgős az életem. Jó látni magam kicsiben. Beszéljük mit kitől örökölt.
Szerelmünk gyümölcse lett ő. Erősítette kapcsolatunk. Nehéz ezt szavakba önteni. Azok értik igazán akiknek szintén van gyermekük.
most kérdezték 2 napja (meg azelőtt 2 napja meg azelőtt 2 napja...)
mert szeretném tovább adni valakinek, amit az életben felépítettem. Mert társaságban érzem jól magam, és számomra a család a legtökéletesebb társaság. Mert a gyerek feltétel nélkül szeret. Mert szeretek gondoskodni.
Természetesen azért hogy legyen nyugdíjunk, meg hogy ne pusztuljon ki a faj és ne gyarmatosítsák a Földet más életformák.
Szal azért szülünk hogy neked is jobb legyen. Neked már nem is kell. Te elég ha majd húzod az igát, adózol én meg kapom belőle a gyedet amiből kinevelem azt a korosztályt akinek az adója majd a nyugdíjadat fedezi később. Szerintem ez korrekt így. Nem baj az ha minden szülő nőre jut egy vagy több gyermektelen adózó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!