11/18 anonim válasza:
9: szerintem a trollok nyomtak rá..
13/18 attila_72 válasza:
Mondjuk ha tudnám hogy hamarosan meghalok.
14/18 anonim válasza:
Sok nyomorék nőgyűlölő incelt evett ide a fene.
15/18 anonim válasza:
14
Tudod mennyi olyan kérdés volt itt az utóbbi hónapokban, amiben a kérdező majdnem felvágta az ereit, mert fiút vár lány helyett? Volt aki egyenesen azt kérdezte, hogy tudná kinyírni a fiú magzatot, mert ő lányt akart. És ami a legdurvább, hogy őt senki nem szidta, tök együttérző válaszokat kapott.. Na, engem ez lepett meg.
Ja és nem nyomorék incel vagyok, hanem családanya.
16/18 anonim válasza:
Egyértelmű, kiknek írtam, nem is értem a sok lepontozó agyhalottat... Nem megoldás a lánymagzatok gyűlölete pusztán azért, mert vannak idióta nők, akik meg a fiúmagzatokat gyűlölik eszetlenül! Normális ember elborzad mindkét agyhalott társaságtól, és egészséget kíván a gyerekének!
17/18 anonim válasza:
Látom, egyeseknek már az is bőszen pirosozandó probléma, ha az ember nem szelektál nemek szerint, hanem jó egészséget kíván a gyerekének. Agyhalál, ami ezen az oldalon megy.
18/18 anonim válasza:
17: az... gusztustalanok
Nincs az az ok, max ha tudnám h meghalok/hatalmas veszélybe kerül a gyerekem és csak igy tudnám megmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!