Ilyen esetben megölnéd a gyerekedet?
Vajon a szeretet vagy a gonosz vezérelte az alábbi nőt?
"B. Györgyi 1993-ban 11 éves, halálos beteg
kislányát először egy fürdőkádba dobott hajszárítóval próbálta meggyilkolni, majd – miután így
nem sikerült megölnie – a fürdővízbe fojtotta lányát. A bíróságon azt vallotta, azért gyilkolta
meg a lányt, mert az elviselhetetlen kínokat élt át, fizikai és mentális állapota is napról napra
romlott, továbbá többször kérte őt, hogy ölje meg."
"egy testileg, lelkileg szenvedő asszony, aki ölt, de még a borzalmas tettében is a végtelen szeretet vezette"
Nem tudom h megtudnám e tenni.
Azt hiszem nem jelenthetem ki k én bizros h nem.
Mikor beteg a lányom, tudom h minden tőlem telhetőt megteszek azért hogy jobban legyen.
Hogy segítsek neki.
El sem tudom képzelni hogy mekkora fájdalom lehetett az édesanyának hogy kínok között látja a gyermekét. És tudja azt h ez csak rosszabb lesz.
Igen lehet h BÁRMI ÁRON segítenék a gyerekemen.
Kívánom h soha senki me kerüljön ilyen helyzetbe
Nem tudom..
De ha tènyleg vége, szenved és semmi, senki nem tud segíteni, a halála viztos, akkor talàn képes lennék az eutanáziàra..
Remèlem, hogy lenne erőm megtenni. És remèlem ő is megtennè èrtem. Szerencsère nem kéne ilyen durva mòdszerekhez folyamodnunk. Azt màr jó előre àtbeszèltük, hogy ha idős koromban magatehetetlenül szenvednèk, akkor gyógyszeres eutanàziàt kèrek.
Nem hagynàm a gyerekem szenvedni, csak a sajàt lelkem gyengesègèèrt. Azèrt hoztam a vilàgra, hogy boldogsagot kereshessen, nem azèrt, hogy szenvedjen.
Amit a 7-es ajànl, az szuper ötlet, de '93-ban nem volt annyira szabad mozgas, mint manapsag, ès egy beteget gondozò csalàdtag mèg manapsag sem hitelkèpes, nemhogy akkoriban. Social media hìjjàn mèg adomànygyűjtest sem tudott volna szervezni, sőt ha ilyenre gyűjtene valaki, akkor simàn elvennèk tőle a gyereket.
Lehet, de ez egy valós eset volt, a kicsit idősebbek még emlékezhetnek is rá, mert hatalmas visszhangja volt évekig az egész országban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!