Sok ember miért gondolkozik úgy hogy jobb abortusz mint a örökbe adás meg akkor is ha teljesen egészséges lesz gyermek?
Te forgatod ki. Nyilván nem buli, de kényelmesebb, mint kihordani és megszülni.
Nem vitatkozom ezen.
Árulod el, mi fáj? Max. a pálcika felhelyezése. Elaltatnak, vérzel pár napig és ennyi. Miss. abom volt, műtét után pár órára már hazafelé mentem és nem fájt semmim.
A lelki fájdalom az más.
Nem is a fizikai fájdalomról van szó elsősorban. Nekem az lenne a legkevesebb. Egy abortusz is lelkileg megterhelő, de odaadni a gyermeket, akit kihordtál valakinek, majd ezzel együtt élni... szerintem idővel fel is kötném magam.
Aki szerint ez csak kényelmetlenség, az holnap adja örökbe a gyerekét, hisz az csak kicsit kényelmetlen. Vagy ilyenkor már kettős mérce van?
Lehet azzal jönni, hogy de ő akarta a sajátját, az más.
Lehet, aki abra megy is akarta, de nincsenek meg az anyagiak, még kínozzuk meg azzal, hogy de már pedig kihordja és odaadja másnak, ne legyen"kényelmes". Eszem megáll.
#24 senki sem mondta, hogy kínozzuk meg. Te jó ég. 😂
Ezért lennék kíváncsi egy olyan válaszra aki az örökbeadás mellett döntött. De mint írtam, szétszednétek, ezért nem fog írni senki.
#26 kényszerítés az megint más.
"Aki szerint ez csak kényelmetlenség, az holnap adja örökbe a gyerekét, hisz az csak kicsit kényelmetlen. Vagy ilyenkor már kettős mérce van?"
Mi van? Ti a terhesség és a szülés fájdalmát írtátok, erre írtam, hogy kényelmesebb az abortusz.
Miért adnám örökbe a gyerekem? Terveztem és vágytam rá.
23. Neked nem fájt, tehát másnak sem. Oké nagyokos.
22. Persze, hogy nem vitatkozol, mert annyi érved van, hogy márpedig kényelmesebb. Kifejezetten ezt a szót használod, hogy megbánthass másokat. Ennyi érzelmi intelligenciával valóban jobb ha nem vitatkozol, mert láthatóan nem megy.
#28 és kinek fáj? Ha végigolvasol egy-két abortuszos kérdést, nem panaszkodnak fájdalomra. Biztos van olyan is, de nem az a jellemző.
Használhatnék más szót is, nem az a lényeg ebben az esetben. Akkor úgy írom, gyorsabb és egyszerűbb, kevesebb fizikai változással jár stb. De még a kényelmesebb a legegyszerűbb kifejezés rá.
De akkor válaszolj a kérdésre "Sok ember miért gondolkozik úgy hogy jobb abortusz mint a örökbe adás meg akkor is ha teljesen egészséges lesz gyermek?"
Ha én érzelmileg és/vagy anyagilag nem engedhetek meg magamnak egy gyereket, akkor egy terhességet és szülést hogyan engedhetnék meg??
Hogyan engedhetném meg magamnak, hogy kiessek a munkámból hetekre vagy hónapokra és mellette még vizsgálatokra járjak, vitamonikat szedjek, fizessem a magánorvost, ha nem akarok sintértelepre menni stb.
A többi okot meg már elmondák mások is.
Aki ilyen hülyeséget kérdez, az is megengedheti magának a gondolkodás luxusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!