Sok ember miért gondolkozik úgy hogy jobb abortusz mint a örökbe adás meg akkor is ha teljesen egészséges lesz gyermek?

Figyelt kérdés

2021. szept. 7. 20:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
27%
Mert az abortusz nem fáj és nem szenvedés :D azt minden nő élvezi ám. Tök jó buli
2021. szept. 8. 13:38
 22/37 anonim ***** válasza:
68%

Te forgatod ki. Nyilván nem buli, de kényelmesebb, mint kihordani és megszülni.

Nem vitatkozom ezen.

2021. szept. 8. 13:42
 23/37 anonim ***** válasza:
71%

Árulod el, mi fáj? Max. a pálcika felhelyezése. Elaltatnak, vérzel pár napig és ennyi. Miss. abom volt, műtét után pár órára már hazafelé mentem és nem fájt semmim.

A lelki fájdalom az más.

2021. szept. 8. 13:44
 24/37 anonim ***** válasza:
70%

Nem is a fizikai fájdalomról van szó elsősorban. Nekem az lenne a legkevesebb. Egy abortusz is lelkileg megterhelő, de odaadni a gyermeket, akit kihordtál valakinek, majd ezzel együtt élni... szerintem idővel fel is kötném magam.

Aki szerint ez csak kényelmetlenség, az holnap adja örökbe a gyerekét, hisz az csak kicsit kényelmetlen. Vagy ilyenkor már kettős mérce van?

Lehet azzal jönni, hogy de ő akarta a sajátját, az más.

Lehet, aki abra megy is akarta, de nincsenek meg az anyagiak, még kínozzuk meg azzal, hogy de már pedig kihordja és odaadja másnak, ne legyen"kényelmes". Eszem megáll.

2021. szept. 8. 13:52
 25/37 anonim ***** válasza:
77%
Nem könnyű az ab, és egyáltalán nem kényelmes. Pláne nem az oda vezető út. Soha életemben nem volt részem olyan mértékű megalázásban az egészségyügyi dolgozók, illetve a családvédelmis részéről, mint amit akkor kaptam. 21 éves voltam. Nem volt meg a megfelelő családi hátterem, hogy vállaljam a gyereket. És mielőtt azzal jönne valaki, hogy "védekezni kellett volna" elárulom, tablettát szedtem.
2021. szept. 8. 13:58
 26/37 anonim ***** válasza:
85%
Nagyanyám kényszerítették fiatalon a szülei, hogy örökbe adja a gyerekét. Sosem heverte ki, egész életében depresszióval kezelték. Még a halálos ágyán is félig demensen az örökbe adott gyerekét emlegette. Nagyon becsülöm, aki képes erre, igazi erő kell hozzá, viszont elítélni aki nem ezt választja szerintem nem sok emberségre vall.
2021. szept. 8. 14:09
 27/37 anonim ***** válasza:
17%

#24 senki sem mondta, hogy kínozzuk meg. Te jó ég. 😂

Ezért lennék kíváncsi egy olyan válaszra aki az örökbeadás mellett döntött. De mint írtam, szétszednétek, ezért nem fog írni senki.

#26 kényszerítés az megint más.

"Aki szerint ez csak kényelmetlenség, az holnap adja örökbe a gyerekét, hisz az csak kicsit kényelmetlen. Vagy ilyenkor már kettős mérce van?"

Mi van? Ti a terhesség és a szülés fájdalmát írtátok, erre írtam, hogy kényelmesebb az abortusz.

Miért adnám örökbe a gyerekem? Terveztem és vágytam rá.

2021. szept. 8. 14:27
 28/37 anonim ***** válasza:
27%

23. Neked nem fájt, tehát másnak sem. Oké nagyokos.

22. Persze, hogy nem vitatkozol, mert annyi érved van, hogy márpedig kényelmesebb. Kifejezetten ezt a szót használod, hogy megbánthass másokat. Ennyi érzelmi intelligenciával valóban jobb ha nem vitatkozol, mert láthatóan nem megy.

2021. szept. 8. 15:24
 29/37 anonim ***** válasza:
35%

#28 és kinek fáj? Ha végigolvasol egy-két abortuszos kérdést, nem panaszkodnak fájdalomra. Biztos van olyan is, de nem az a jellemző.

Használhatnék más szót is, nem az a lényeg ebben az esetben. Akkor úgy írom, gyorsabb és egyszerűbb, kevesebb fizikai változással jár stb. De még a kényelmesebb a legegyszerűbb kifejezés rá.

De akkor válaszolj a kérdésre "Sok ember miért gondolkozik úgy hogy jobb abortusz mint a örökbe adás meg akkor is ha teljesen egészséges lesz gyermek?"

2021. szept. 8. 16:41
 30/37 anonim ***** válasza:
87%

Ha én érzelmileg és/vagy anyagilag nem engedhetek meg magamnak egy gyereket, akkor egy terhességet és szülést hogyan engedhetnék meg??

Hogyan engedhetném meg magamnak, hogy kiessek a munkámból hetekre vagy hónapokra és mellette még vizsgálatokra járjak, vitamonikat szedjek, fizessem a magánorvost, ha nem akarok sintértelepre menni stb.

A többi okot meg már elmondák mások is.

Aki ilyen hülyeséget kérdez, az is megengedheti magának a gondolkodás luxusát.

2021. szept. 8. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!