Örökbefogadás egészséges fiatal párként?
Ez azért a nyílt örökbefogadáson belül is extrém nyíltnak számít.
Mi van ha a szülőszobán gondolja meg magát, és dönt úgy, hogy neki inkább kell mind a kettő (ilyet momentán már hallottam).
Esetleg pár nap múlva bekopog értük. ( ilyet is, X napig még joga van visszavenni őket)
Szerintem túl kockázatos, én ilyen fiatalon és rendben egészségügyileg biztosan nem vállalnám, főleg nem egyből kettőt.
Lévén ikrek nagy eséllyel lesznek korababák, stb stb.
3 ismerősöm van akiknek örökbefogadott gyerekük vagy gyerekeik vannak, de ott eü gondok miatt nem lehetett saját.
Persze anyuka is nyilván nyugodtabb lenne, ha tudná, hogy a babái jó helyen vannak, és nem "akárkikhez" kerülnének.
Mindenhogy dilemma.
Nem tudom, szerintem kb esélytelen, tanfolyamot is kell vègezni, házasság, alkalmassàgi, Biztos lakhatás..
Aztán, ha leesik a lánynak, hogy 50000 ember akarná a gyerekeit, miért titeket választana? Fiatal lányt egy idősebb férfival, mikor kaphat 30as, sokmindent megélt értelmiségi párt is csodálatos nevelési elvekkel ès biztos háttérrel a gyermekek iskoláztatására, hatalmas, kiterjedt rokonsággal, meg minden flanccal.
Amint rájön, hogy van választási lehetősége, ki fogtok kerülni a látóköréből.
Ha 5 éve vagytok együtt, akkor egy harmincas férfi felszedett egy gimnazistát, remek ajánlólevél..
Szerintem nem mennétek át az alkalmasságin, rengeteg a macera és szerencsére alaposan válogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!