Milyen feltételekkel adják vissza a babát?
Ha szülés után lemondtam róla, de 6 hétig még meggondolhatom magam, és a 5. hét 4. napján "visszakérem" a babát.
Ilyenkor feltétel, hogy már be legyen rendezve a gyerekszoba, vagy elég ha csak a nagyon alapok vannak meg, kiságy, pelenka, ruhák? Babakocsi, babakád nincs
31!
Vagy nem. A világon semmit nem tudsz rólam. További szép álmodozást
Sziasztok
Még időben fel tudtam venni a kapcsolatot a gyámüggyel, úgyhogy igen, sikeres a visszalépés.
Hétfőn jönnek ki hozzám környezettanulmányozásra, aztán remélhetőleg még a jövőhét folyamán haza tudom hozni a kisbabámat.
"Komoly alkalmasságin kell átmenni az örökbefogadóknak, nem kerülhet akárhová egy gyerek."
Bárcsak... lépj be az Örökbefogadás. facebook csoportba, meglepődsz majd, mennyi történet van arról, hogy full alkalmatlan magyar szülőkhöz került a gyerek. Például az apa a sikeres öf után meggondolta magát, elkezdte utálni a gyereket stb... Na, ő hogy ment át a "komoly" alkalmasságin?
Sok pszichológus a tegyesznél fiatal és kezdő, 0 élettapasztalattal és emberismerettel, aki a könyvből állapítja meg, hogy alkalmas e valaki örökbefogadásra...
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Én is nagyon boldog vagyok hogy sikerült, az ügyintézők is kedvesen fogadtak, támogattak, biztattak.
Azóta már beszereztem a babakocsit, babakádat és mindent ami még hiányzott, úgyhogy felkészültem a babám fogadására, elmondhatatlanul várom, hogy végre a karomban tarthassam.
Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget!
Én is örülök. Sajnálom az örökbefogadókat, de azért csak jobb, ha a vérszerinti szülő, vagyis te nevelheted fel. Sok boldogságot nektek!
4,9 és 33 voltam.
Ha még nézi valaki a kérdést: SIKERÜLT!!!
Leírhatatlanul boldog vagyok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!