Ilyen esetben miért nem veszik el ettől a "pártól" a gyereket?
https://www.youtube.com/watch?v=x6kg2JPmtZY
Most kaptam ezt a videót én nem tudom mi láthtaó ezen de felfordult a gyomrom. Ezt hogy engedhetik külföldön? Bárhol??
Jobb helyen lennének ezeknél a hetero gyilkosoknál, igaz?
"Most kajak leírtad magadra, hogy igazad van? :D"
A 30nak írtam, hogy igaza van, csak a 31es be előzött....
#34 én megtanítom a gyerekemnek mi az a sportszerűség, és ha transznemű is lesz, megfogja érteni, hogy biológiailag unfair a férfiből nővé avanzsáltaknak részt vennie sporteseményeken, mert a női agya vagy lelke ide vagy oda, fizikailag erősebb.
Látom nehezen megy a szövegértelmezés.
Nem a transzikkal van problémám hanem a transzik azon részével akik kihasználják a testi erejüket sporteseményeken. Lenézem őket. Mert férgek. Ennyi erővel lehessen szteroidozni.
Belinkeled kérlek, hogy hol írják, hogy létezik "női agyműködés"?
Ez elég kamunak hangzik, nem találom a googleban, csak hiteltelen oldalon hasonlót..
A férfiak képesek szoptatni!!!Van, hogy maguktól, van, hogy hormon hatására!
Sportban szerintem fair, ha belegondolsz minden a születésen múlik.. ha olyan teste van a nőnek, mint egy férfinak, az tök oké. Gondolj már bele, hogy az alacsony emberek miért nem tüntetnek a brutálisan kirívóan, természetellenesen magas emberek miatt? 213 centi, ja persze, őket mégsem tiltja ki senki, pedig alig születik ilyen magas ember.. Pont olyan ritka, mint a transzszexuálitás. Nekik mázlijuk van a sporthoz, más területeken meg megszívták..
Viszont én csak mellműtét vagy intim műtét, vagy egy éves hormonterápia után engedném, hogy a sok kamust ki lehessen zárni. Egy magát férfinak érző sem fogja azt kamuzni sport miatt, hogy nő, ha elvárják tőle a szilikonmellet vagy a hormonterápiát:)
Hát barátom, pedig az agyhalott itt te vagy, mert
a) nem fogod fel, hogy a transzneműség nem egyenlő a pedofíliával,
b) nem fogod fel, hogy aki csak annyit ír, mint az a) pont még nem biztos, hogy egyetért azzal, ha a magát nőnek érző, de pasi próbál szoptatni.
Nem baj, fityiszesnek pont jó leszel. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!