Ilyen esetben miért nem veszik el ettől a "pártól" a gyereket?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=x6kg2JPmtZY

Most kaptam ezt a videót én nem tudom mi láthtaó ezen de felfordult a gyomrom. Ezt hogy engedhetik külföldön? Bárhol??

2021. aug. 7. 11:48
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
28%
Szerencsére Magyarországon nem engedélyezett az ilyen abnormális család, az meg hogy külföldön mit engednek, engem nem érdekel.
2021. aug. 7. 15:08
 22/37 anonim ***** válasza:
63%

Te sem tudod mi az a pedofilia drága kérdező.

Miért kéne elvenni a szüleitőlm akik szeretetben nevelik és gondoskodnak róla?

2021. aug. 7. 15:09
 23/37 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nincs bajom a melegekkel, a biszexuálisokkal, akármilyen szexuálisokkal....

A transzneműeket viszont nem tudom ugyanúgy kezelni, mert egyes tagjaik hatalmas nagy dühöt keltenek bennem (nem ezek). A transznemű sportolók. A 2 méteres izmos férfinak kinéző, magát nőnek érző sportolónam nem nevezhető véglényeg csalják maguknak ki az aranyat.

A tesztoszteron nem vicc sportkörökben.

A szoptató férfit aki nőnek érzi magát, szintén nehezen veszi be a gyomrom. Nekem nincs tejem és nem is szopatom a mellemet a gyerekkel. Mert furcsa. Nem tudja táplálni, tudta, hogy nem fogja tudni, de azérta szájába tette a műmellét.

Nem hinném, hogy pedofil, nem kell meggyanúsítani ilyennem, de nem tartom helyesnek hogy a szoptatást utánozta.

2021. aug. 7. 15:26
 24/37 anonim ***** válasza:
77%

El kell hogy keserítselek, nem tilos az ilyen pár Magyarországon.

Még házasok is lehetnek.

Van transz ismerősöm, azért tudom ilyen jól.

Ha egy férfi nőnek érzi magát, megváltoztathatja a nemét itthon is és kap új személyigazolványt, amiben az áll, hogy ő nő (és nem is kell nemváltó műtét).

És összeházasodhat olyannal, aki a személyigazolványa szerint férfi.

Azzzzzzaz itthon is lehetséges h a nő férfi lesz, a férfi pedig nő, összeházasodnak és gyermeket nemzenek (mivel a nemiszervekhez nem kell hozzányúlni).

2021. aug. 7. 15:29
 25/37 anonim ***** válasza:
41%
Elég baj az, hogy nem tilos. Írok Orbánnak.
2021. aug. 7. 15:30
 26/37 anonim ***** válasza:
13%
25, szerinted nekik jó? Kérték, hogy innen hormonokkal szülessenek?
2021. aug. 7. 15:42
 27/37 A kérdező kommentje:
Azért újfenn kiderül itt a pedofíliát védelmezők hozzászólásaiból, hogy tényleg fingjuk nincs még arról se, ami mellett kardoskodnak. Folyamatos önellentmondásba keverednek, mégis védik az aberrált gyermekmegrontást, mintha az életük függne rajta. Nagyon remélem, hogy csak ezen az oldalon vannak többségben.
2021. aug. 7. 17:27
 28/37 anonim ***** válasza:
41%

28.

[link]

Az ilyen az egy féreg. Nem szabadna nők ellen indulnia, hiába érzi magát nőnek, nem úgy van felépítve a teste.

Az ilyenek miatt nem fogadom el a transneműeket, elvi alapon.

2021. aug. 7. 18:20
 29/37 anonim ***** válasza:
65%
Pontozgathtsz, meg őrjönghetsz kérdező, mert ez max transzság es nem pedofília hiába akarod összemosni. 🤷‍♀️🤦‍♀️
2021. aug. 7. 18:22
 30/37 anonim ***** válasza:
20%
Igazad van.
2021. aug. 7. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!