Ilyen esetben miért nem veszik el ettől a "pártól" a gyereket?
https://www.youtube.com/watch?v=x6kg2JPmtZY
Most kaptam ezt a videót én nem tudom mi láthtaó ezen de felfordult a gyomrom. Ezt hogy engedhetik külföldön? Bárhol??
Te sem tudod mi az a pedofilia drága kérdező.
Miért kéne elvenni a szüleitőlm akik szeretetben nevelik és gondoskodnak róla?
Nekem nincs bajom a melegekkel, a biszexuálisokkal, akármilyen szexuálisokkal....
A transzneműeket viszont nem tudom ugyanúgy kezelni, mert egyes tagjaik hatalmas nagy dühöt keltenek bennem (nem ezek). A transznemű sportolók. A 2 méteres izmos férfinak kinéző, magát nőnek érző sportolónam nem nevezhető véglényeg csalják maguknak ki az aranyat.
A tesztoszteron nem vicc sportkörökben.
A szoptató férfit aki nőnek érzi magát, szintén nehezen veszi be a gyomrom. Nekem nincs tejem és nem is szopatom a mellemet a gyerekkel. Mert furcsa. Nem tudja táplálni, tudta, hogy nem fogja tudni, de azérta szájába tette a műmellét.
Nem hinném, hogy pedofil, nem kell meggyanúsítani ilyennem, de nem tartom helyesnek hogy a szoptatást utánozta.
El kell hogy keserítselek, nem tilos az ilyen pár Magyarországon.
Még házasok is lehetnek.
Van transz ismerősöm, azért tudom ilyen jól.
Ha egy férfi nőnek érzi magát, megváltoztathatja a nemét itthon is és kap új személyigazolványt, amiben az áll, hogy ő nő (és nem is kell nemváltó műtét).
És összeházasodhat olyannal, aki a személyigazolványa szerint férfi.
Azzzzzzaz itthon is lehetséges h a nő férfi lesz, a férfi pedig nő, összeházasodnak és gyermeket nemzenek (mivel a nemiszervekhez nem kell hozzányúlni).
28.
Az ilyen az egy féreg. Nem szabadna nők ellen indulnia, hiába érzi magát nőnek, nem úgy van felépítve a teste.
Az ilyenek miatt nem fogadom el a transneműeket, elvi alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!