Ilyen esetben miért nem veszik el ettől a "pártól" a gyereket?
https://www.youtube.com/watch?v=x6kg2JPmtZY
Most kaptam ezt a videót én nem tudom mi láthtaó ezen de felfordult a gyomrom. Ezt hogy engedhetik külföldön? Bárhol??
Én úgy tudom(és direkt utána is néztem), hogy férfiak is képesek szoptatni, amennyiben mesterségesen megnövelik bennük azt a hormont, ami a tejtermelésért felel. Állatoknál is van ilyen, hogy magától beindul, a férfi és női mell majdnem teljesen egyforma ilyen téren, kicsit kevesebb van a férfiaknál abból, amiből a nőiben több.
Feltűnt, hogy transzok, szerintem te nem vagy ezzel tisztában..
Egyébként egyetértek a "férinek és nőnek képzelik magukat" kifejezéssel, szerintem sem született a lelkük rossz testbe, hanem valamiért másik neműnek hiszik magukat, valami eltér bennük, amiért ezt hiszik.., viszont az ilyen fajta képzelgéssel nincs semmi baj, ettől még lehe kosárnyi pozitív dolguk, hasznos tagjai a társadalomnak, nem tehetnek róla és fogalma sincs senkinek, hogyan lehetne megváltoztatni, mivel nincs meg a "másság forrása" a rossz gén, vagy ilyesmi, szóval akik így élnek, és nem lehet őket "meggyógyítani", addig el kell fogadni és biztosítani a lehetőséget a boldog életre. Engem nem érdekel, mit gondolnak magukról, ez nem egy fontos részük, a többi fontosabb. Ezerszer inkább ilyen emberek neveljenek gyereket, mint akik megütik, alázzák.. még nyomorba is szívesebben adnám, csak rendesek legyenek vele, ne üssék meg, és ne mocskolódjanak rajta, illetve vegyék számításba, hogy létezik, ne hanyagolják el.
Tudományosan vizsgálták a transz neműeket és az lett az eredmény, hogy aki pl. nőnek "képzelte" magát, annak az agya valóban úgy működött, mint a nőké.
Azaz szó szerint női agy van férfi testbe zárva (és fordítva).
Ez nem fura,hanem gyomorforgató.
Aberráltak. Örülök,hogy Magyar vagyok.
De mi a francért kell idekeverni a pedofíliát???
Abból h transz neműek nevelnek gyerekeket, miért következik az h 10-20 év múlva elfogadott lesz a nemi erőszak?????
Nagyon remélem h ezt te sem gondoltad komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!