A 2 férfira szavaztam. A többi esetben ha szóbajöhet a mesterséges megtermékenyítés nekik lehet gyerekük.
2 pasinak viszont erre semmi lehetősége
2021. jún. 15. 20:53
12/18 anonim válasza:
Egyedül vakok!ak nem adnék, szeribtem képtelenek úgy mindketten ellátni egy gyereket, hogy egyikük sem làtó.
2021. jún. 15. 21:06
13/18 anonim válasza:
Egyazerű a válasz: megkérdezük a gyereket kik vagyunk mi hogy döntsünk. Bár a kérdésben nem volt megadva az életkora.
2021. jún. 15. 21:20
14/18 Szabista válasza:
Azért választottam a 2 homoszexuális férfit, mert racionális döntéseket tudnak hozni, jobb a kereseti lehetőségük, jobban terhelhetőek. Ellenben a a vak és a kerekesszékes ember eleve gondoskodásra szorúl. A nők esetében gyengébb fizetéssel, érzelmi alapú döntéshozással és kevésbé terhelhetőséggel rendelkeznek. Bár mindegyik esetben a gyerek hátrányból indúl, de a túlélési esélyei a férfiak közelében jobbak.
2021. jún. 16. 13:37
15/18 anonim válasza:
#14 "kevésbé terhelhetőséggel rendelkeznek" ezt kifejtenéd?
Számomra nem világos h miért terhelhetőbbek a férfiak.
Ha a napi rutint nézem, egy nő reggel kel, reggelizet elviszi a gyerekeket az intézménybe, bemegy dolgozni, összeszedi a gyerekeket, bevásárol házimunkát elvégzi, fürdet fektet.(na meg persze emellett nőiességét is ápolja, valamit feleségként is helyt áll)
Még egy férfi ezekből kevésszer, vagy egyáltalán nem veszi ki a részét.
2021. jún. 16. 15:25
16/18 anonim válasza:
Aki jobban tudná szeretni azt a gyereket és mellé a feltételek is megvannak, hogy boldog élete legyen.
Én pl. leszbikus, egyedülálló nőként szívesen fogadnék örökbe, de tudom, hogy a pedagógusi fizetésemből egyedül nem tudnék még egy átlagos életszínvonalat sem biztosítani egy gyereknek, hiába szeretném nagyon...
2021. jún. 18. 23:23
17/18 anonim válasza:
Ismerni kell a párokat, és a gyereket. Mert ha pici gyerekről van szó, aki egyáltalán nem tudja ellátni magát, akkor olyat részesítenék előnybe, akinek nincs különösebb nehézsége, ami nehezítené a gyerek ellátását. Tehát kisgyerek esetében fix, hogy valamelyik melegpárra esne a választásom. Ha meg ilyen 6 év feletti gyerekről van szó, akkor több mindent figyelembe tudnék venni, pl hogy kivel jönne ki jobban, ki lakik a legközelebb a gyerek jelenlegi környezetéhez, stb.
2021. jún. 22. 11:28
18/18 anonim válasza:
Kimaradt az a lehetőség, ahova x-elni akartam: keresztény, hetetoszexuális pár, jó existenciával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!