Dolgozik valaki itt a gyàmügyön, mennyi idő lehet ez?
2 hónapja albérletbe költöztünk, és ezt nem jelentettük a tegyesz felé, az utolsó dobozokat még csak mostpakoltuk át. A héten kaptuk a hívást hogy sikerült, szülők leszünk!
Az ügyintéző nem problémázott rajta, kedves volt, csak új környezet tanulmány kell, amiben úgyszintén segített, mivel ő a korlátozás miatt nem jöhet ki mi fényképeztünk le mindent, megírja a jelentést és 19.-n be is adja.
Azt mondta megpróbálja megsürgetni, de nem tudja mennyi idő.
Esetleg aki jártas mennyi szokott lenni?pár nap? Esetleg hét?
Nagyon bánom utólag hogy nem intéztem el, az ismerkedés emiatt csúszik :(
Tessék? Ezt eléggé furcsállom. "ő a korlátozás miatt nem jöhet ki" "már otthon aludhat velünk a pici."
???
Kedves Kati, kérlek.fejtsd ki mit nem értesz és válaszolok :)
4. Napja itthon van velünk a pici :)
Esküszöm nem értem mi a gond :D milyen szállítás? :D
Azóta voltak kint, csak a papírmunkát indították el telefonon, jövő héten jönnek ismét, 29.-n megint :)
Következő gyámügyes tárgyalás juni 10 :)
16, ha már várakozóként voltak, akkor nem feltétlen kell friss kt, hisz mikor jelentkeztek, sok egyéb más mellett ezt is megcsinálták.
Plusz mi is a mostani héten szállíthattunk először, igen megalapozott indokkal. De olyan is van, hogy az örökbefogadók mennek el a piciért és a cuccaiért, nem kell a hatóságnak szállítani
A kornyezettanulmány nem maradt el, félre értés ne essék :)
Valóban lefényképeztük, és a főbb adatokat felvette gyorsítás képp.
19.vel elindultak a folyamatok, megszűnt a korlátozás.
Április 21.-n volt még a rendes kornyezettanulmány (ezt előre nem tudtam hogy lesz) és 22-n be is adta.
A picihez személyesen jártunk 50kmre lévő gyermekotthonba, és mi hoztuk haza a mi autónkal.
2 nap múlva kedden jön a helyi tegyeszes ügyintéző szemlère (más város, mi nála kezdtünk) és 29-n jön a.gyermekorthonból a tegyeszes ügyintéző+gyámügyes szemlére.
Szóval nem volt itt semmi felelőtlenség stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!