10 hónapos gyermek szülei lehetünk, mik a szükségletek?
A semmiből jött a hívás. Erre számítani igazán nem lehet de most tényleg nem is gondoltunk rá, de megtörtént, 2.5 év várakozás után megkaptuk a várva várt telefont, szülők leszünk :)
10 hónapos a pici, a korlátozások miatt még nem találkozhattunk most indul a barátkozás. Első gyerek, úgy érzem a dolgok 80%-t megvettük (kiságyat kaptunk, pelenkázó, babakocsi, gyerek ülés, megfelelő méretű és mennyiségű ruha, babamérleget kaptunk) sajnos a cumi igény/cumisüvegről/tápszerről még nem tudunk semmit.
Ha valaki ráér az apróságokat amik nem jutnak minden nap az eszünkbe tudna segiteni? :)
Nagyon megköszönném :)
Köszönöm ismét a válaszokat. Én senkit eme pontozok le :)
Mindenképp lesz vizsgálat, nem csak amiatt amit itt olvastam, de szeretném ha minden rendben lenne amúgy is :)
Nálunk családban nem ritka, hogy hamar csinálnak dolgokat a babák (jelenleg 6 3honapostól 4 évesig gyerkőc van testvèreknèl) ezért sem gondoltam hogy jelenthet bajt is, de utána nézek köszönöm :)
Illetve köszönöm a sarokvèdős tanácsot, megnézem. brendont amúgy is kerülöm az apró dolgoknál, 20-30%al drágább :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!