Mégsem akarom a gyereket?
Figyelt kérdés
31 hetes terhes vagyok, úgy érzem mégsem akarok gyereket, nem tudnék róla megfelelően gondoskodni. Akkora a nyomás rajtam, nem akarok gyereket nevelni, de ha arra gondolok, hogy örökbeadjam összeszorul a szívem. Betegség miatt tartom magam alkalmatlannak az anyaságra, szorongás, depresszió, álmatlanság. Sajnos a gyógyszereimet is újra kellett kezdenem szedni, de így se vagyok jól egyelőre, csak már pár órát tudok aludni vele. Nem tudom mit tegyek, nincs kiút ebből. :(2021. febr. 14. 09:36
11/29 anonim válasza:
10!
A kérdező hetek óta írogatja ki a kérdéseit....
12/29 anonim válasza:
Te komolyan képes lennél örökbe adni úgy hogy férjnél vagy csak mert "majrézol"?
Igen a hormonok megbolondítanak. Igen szülőnek, anyának lenni nem mindig könnyű. De! és hidd el, minden csak átmeneti.
Akinek meg van alap mentális problémája nem is értem miért nem kéri ki a pszichiátere véleményét,ha már szülni akar, miért nem gondos ovosi megfigyelés mellett teszi?!
13/29 anonim válasza:
Én sem (4) mivel már volt itt több kérdése arra fel kerdeztem amit kérdeztem...
14/29 anonim válasza:
Szülés után nem tudsz gyógyszert váltani? Ne szoptass, de valamit kell ezzel kezdeni. Sajnos barátnőmnél nagyon rossz vége lett.
15/29 A kérdező kommentje:
Azért mertem belevágni a terhességbe és a gyerekbe, mert az a gyógyszer, amit szedtem régen első perctől megszűntette az álmatlanságot, a többit nekem kellett lekűzdeni, de aludni tudtam tőle. Most viszont nem segít benne, hiába mondtam az orvosnak, azt mondja jó lesz az, csak szedjem tovább. Én igyekszem, minden tőlem telhetőt megteszek.
2021. febr. 14. 12:48
16/29 anonim válasza:
Mentális problémákkal bevállalni egy gyereket, azért hogy tönkretedd egy ártatlan ember életét , mert neked babázhatnékod volt nem kis önzőség.
17/29 anonim válasza:
Nekem is szoktak lenni nagyon rossz időszakaim. Én általában arra gondolok, hogy ez egy átmeneti állapot, és csak addig kell kibekkelni valahogy, amíg jobban nem leszek. Van orvosod, gyógyszered, odafigyel rád a családod, így biztos nem fogsz hullámvölgyben maradni. Kitartás :)
18/29 anonim válasza:
Szegény gyerek 😔 ismét egy felelőtlen gondolkodású ember aki tönkre teszi egy ártatlan ember életét. Lehet lepontozni az igazságért, nem érdekel! Aztán lehet majd a hírekben hallani, hogy megölte a gyermeket mert depressziós volt és megúszta annyival hogy pszichológus foglalkozik vele... Mennyi ilyet hallani...🙄 Az ilyeneket ki kéne pakoltatni!!! Mondom ezt szülőként!!
19/29 A kérdező kommentje:
És akinek szülés után jön ki, vagy terhesség alatt? Tünetmentesen, boldog, optimista, vidám nő vagyok, nem tehetek róla, hogy ilyen betegségem lett, ami időről időre kijön, hidd el nem én akartam ezt. Nyílván, ha tudom, hogy ennyire kihozza a terhesség ezt, nem vállaltam volna gyereket.
2021. febr. 14. 13:36
20/29 anonim válasza:
Ha kijott a depresszió akkor természetes hogy úgy érzed hogy nem kell. De arra emlékezz vissza amikor tunetmentesen mellette döntöttél tiszta fejjel. Csak ki kell jönnöd a depresszióból és megoldodik. Persze ez nem lesz könnyű mert nagy esélyed van szülés utáni depresszióra. Ezért fontos hogy ne rejtd el, és kezeltesd szülés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!