Lehet ugy szeretni egy orokbefogadott gyereket mint egy sajatot?
39 eves ffi vagyok, parom 43, 2 eve vagyunk egyutt. Szeretnenk babat (nekem nincs, neki van egy 17 eves fia), de sajnos en majdhogynem termeketlen vagyok es ez valoszinuleg nem is fog valtozni. Csak a lombik johet szoba, de mivel parom mar ehhez nagyon idos, azt mondtak max 2% esely van a teherbe esesre. Parom ugy dontott, hogy nem vallaja. En is megertem ot h nem akarja magat a semmiert agyonhormonoztatni, viszo t o is megert engem h szeretnek sajat gyereket.
Maradt az orokbefogadas. O nagyon szeretné, en viszont kicsit felek tole, h nem tudnek annyira szeretni egy "idegent" mint egy sajatot.
20!
Oke. De megegyszer: az örökbefogadott az nem vérszerinti. Van aki így gondolja, nem is kevés. Továbbra sem mindenkinek való ah örökbefogadás. Pl a kérdés feltevőjének sem
A hozzászólásokat nem olvastam!
Én úgy gondolom, hogy lehet úgy szeretni (nekem két nem örökbefogadott gyerekem van), de még is így gondolom!
Volt, amikor azt mondták nekem, hogy nem lehet sajátom, és én már, akkor is tudtam, hogy akkor örökbefogadok.
Gondolj bele..(durván fog hangozni és éles hasonlat,...de emberek a házi kedvenceiket is tudják családtagként szeretni. Nem akarok ezzel senki megbántani, megsérteni, és azt is elfogadom.Nekünk is van kutyus és cicus. Akkor egy csodás ki gyerkőcöt, hogy ne tudnának úgy szeretni!!!
Ez a z én véleményem és tiszteletben tartom másokét...!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!