Egyedülálló férfiként fogadhatok örökbe gyereket?
Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 13:56
1/10 anonim válasza:
Jó eséllyel nem
Utolsó utáni lennél a várólistán
2/10 anonim válasza:
Nem lehetetlen. Egy amúgy meleg férfi ismerősöm egy 6 év körüli cigány kisfiút fogadott örökbe kb 2 éve. Igaz ő pedagógus és mindig is kisebbségi iskolákban tanított az egyetemi tanári állása mellett.
3/10 anonim válasza:
2-es válaszoló: én is ismerem az illetőt. :D Vicces, milyen kicsi a világ (bár őt szerintem nagyon sokan ismerik, sokakat tanított).
4/10 anonim válasza:
Babát szerintem is bajos lenne, mivel rengeteg házaspár áll sorban értük. Nagyobb gyereket talán. De en úgy tudom, hogy mindenképp a házaspárokat részesítik előnyben.
5/10 anonim válasza:
Babát nem.
Egyedulálló ferfiként ahogy egyedulallo nőkŕnt is főképp nagyobb 1.5-2 éves es idősebb főként roma gyereket.
6/10 anonim válasza:
Én is egyedülállóként várakozom (mármint homoszexuális vagyok, mi nem házasodhatunk, így csak egyedülállóként jelentkezhetek) és nagyon hosszú az a lista :(
7/10 anonim válasza:
Magyarországon sajnos nem lehetséges. Tölünk nyugatabbra teljesen más a helyzet....
8/10 anonim válasza:
Volt már ilyen eset,egy Terry Black nevű úrnak sikerült.Utána kellene érdeklődi,neki hogyan sikerült,milyen kapcsolat kell hozzá,stb.
9/10 anonim válasza:
#8 Ha jól emlékszek ő az elhunyt elettársa fiát fogadta örökbe. Az azért egyszerűbb eset.
10/10 anonim válasza:
Sok feltetel van es nagyon hosszu folyamat. A korkulonbseget is nezik, ami min. 18 ev kell, h legyen, tehat ha pl. 20 v, akk max. 2 eves gyereket fogadhatsz orokbe. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!