Az orvos mennyi ideig tudja megállapítani, hogy mikor szült valaki? Akár vizsgálattal, akár vérvétellel, akármivel?
Lehet bénák voltak, nekem pl 2017ig visszamenoleg az összes leletem fent van, ahogy a páromé is például pedig elég isten háta mögötti retro kórházban is voltunk.
Vissza tudja keresni a doki, ha akarja.
Ez így van, ezzel a felhő témával ne is riogassuk egymást.
Egy szemészorvos például (legálisan legalábbis) soha nem fog hozzáférni a nőgyógyászati adataimhoz.
Kérdező, ne tagadd le a szülést, mert ha észreveszi, még a végén azt feltételezi, hogy bűncselekmény történt a babával szemben, és hivatalból feljelent.
Én a helyedben egyszerűen közölném, hogy 2 hete szültem, de továbbra is vérzek, mit tegyek?
Ha pedig kérdezget, akkor röviden válaszolhatsz mindenre (nem szoptatok, igen meg tudtam oldani a gyerekmegőrzést stb)
Másfelől sokkal egyszerűbb, tisztább helyzetet jelentene egyetlen mondat : "magánéleti okokból örökbeadás történt, nem szeretnék többet erről beszélni."
Senkinek nem mondhatja el, sem ő, sem az asszisztens. A részletek meg nem tartoznak rá.
Gyors felépülést kívánok, minden szempontból.
Engem nyugtalanít ez a kérdés. Miért titkolná valaki a szülést? Az örökbeadás törvényes. És miért kellene orvoshoz menni, ha két hét után még vérzik? Három gyereke van, nyilván tudja, hogy ez normális.
Ha igaz, amit ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!