Gyermekotthonban dolgozó gyermekfelügyelők mennyit keresnek?
Én gyermekotthonban dolgozom. Megbízási szerződéssel jobban keresek órabérbe átszámítva mint a gyermekfelügyelők, nevelők, de elvileg jobban mint az otthonvezető, aki vezetői pótlékot is kap(ebben nem vagyok biztos). Hátránya, hogy nem kapok semmilyen pótlékot (éjszakai, hétvégi, ünnepnapi), nincs BKK bérletem. Előnye, hogy nincs heti fix óraszámom, én mondom meg, hogy mikor tudok dolgozni, nem tudnak rángatni. (egyetem mellett nem tudom vállalni a fix óraszámot, ezt elfogadták) Akkor van 200%-os bérem, ha azonnalival hívnak be, mert valaki kiesett a beosztásból (betegség, azonnali felmondás, nem jön pl. az éjszakás és bentragadok nappalosként 24 órázni), és én be tudok ugrani. Alapból br. 1600. Gyenge lelkűeknek nem ajánlom, napi szinten küldenek el melegebb éghajlatra, büdös kutya, cseléd, minden voltam már. Kis mocskok, de lehet őket szeretni. :) Annak se, aki nem tud pörögni, mert mindig van mit csinálni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!