Mi történne ha végképp nem mennek orvoshoz a 9 hónap alatt es otthon meg szülnék?
Titkolt terheseknek megszervezzük védőnői és orvosi ellátásukat.Titkolt terheseknek az utolsó 2 hónapban, krízis lakásunkban elhelyezést biztosítunk, (ha kérik) teljes ellátással díjmentesen.
Kérdező, vedd fel velük a kapcsolatot! Segíteni fognak, szerintem. Sokkal biztonságosabb, mint orvosi ellátás nélkül, otthon egyedül szülni. Ráadásul támogatnak is, hogy ezt a 9 hónapot végig tudd csinálni, nem leszel egyedül!
#10: Addig örülj, amíg nem érted! Máskor meg az a baj, ha valaki elveteti, hogy miért ne adja inkább örökbe.
A kérdező most így döntött. Pont. Biztos, hogy nem jókedvéből.
Nem bánt senkit, nem árt senkinek. Sőt! Egy házaspár kaphat egy babát, a baba pedig szerető családban nőhet fel. Inkább támogatni kell, ha meghozott egy ilyen nehéz döntést.
"Bezzeg aki vágyik egy kisbabára, az nem kaphatja meg, vagy csak nagyon nehezen."
Ez hülyeség. Én vágytam kisbabára, és azonnal összejött. Mint ahogy a nővéremnek és a legtöbb barátnőmnek is.
10-es vagyok.
Bocsi Lányok, de én elvetéltem, és ezért is gondolom úgy, ahogy! Mindenki más vélemenyen van, vetélés előtt is ugyan így gondolnám.
Persze, mindenkinek szíve joga, de én nem tenném.
A nem kívánt terhességet el lehet kerülni!!!!
Ez nem jutott még senkinek eszébe?
Van tabletta,óvszer,spirál,spermaölő hatású készítmény,esemény utáni tabletta...
Miért nem használják??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!