Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennétek ebben a hejzetben?

Mit tennétek ebben a hejzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 gyerekünk van. A nagy 6 éves a középső 4 a legkisebb 15 hónapos. Jövőhétre meghívtak minket a Balatonra, 3 napra. Csütörtökön mennénk és szombaton jönnénk. Viszont nagyon vacilálok azon, hogy a kicsi maradjon a mamánál. Igazából én is szeretném jól érezni magam, viszont ha ott a pici akkor csak körülötte forogna a napom, este a nagyokra folyton rá kéne szólni hogy halkabban legyenek ne keltsék fel a picit. Lesz több nagyobb gyerkőc is. Este 8 kor alszik már és reggel 6 vagy elötte kel. Szóval nekem minimum 10 kor le kell feküdnöm hogy fel tudjak kelni míg a többiek kint beszélgetnek stb. Remélem értitek :) a nagyok délelőtt 9 10 ig alszanak. Szóval nekem ugyan olyan lenne mintha itthol lennénk. A nagyok már elvannak egymással meg a többi gyerkőccel. Szeretnék én is kikapcsolódni egy picit. Ti mit tennétek? A kicsi nem szeret vízben lenni max fél órát van bent
2019. júl. 23. 13:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Három napos kiruccanás, amire a nagyok mehetnek, a kicsi meg nem. Szerintem nincs baj azzal, ha az anya külön is akar időt tölteni. De akkor ne csak a legkisebb legyen már teher.
2019. júl. 24. 14:27
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
De mit nem lehet érteni, hogy míg ez a nagyoknak is élmény ÉS eközben anyukának pihenés, a kicsivel már nem ugyanez a helyzet. Nem gyerekmegőrzőben hagyja, hanem a nagyszülőnél, és 3 napra. Most tényleg az a baj, hogy pl nem dolgozni megy, vagy nem egyedül, vagy apukával? Mennyivel lenne jobb szülő szerinted ha mindhármat otthagyná a nagyinál?
2019. júl. 24. 14:34
 23/25 anonim ***** válasza:

Az legalább korrekt lenne a kicsivel szemben.

Nálunk vagy gyerekes nyaralás/program van, vagy felnőttes. Ha utóbbi, akkor gyerek nélkül, mert akkor koncentráljunk egymásra. De ha gyerekes, akkor meg szóljon róluk.

2019. júl. 24. 15:09
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen pici. De őszintén minek szülted meg ha ekkora nyűg?

Arra meg ne számolj hogy idegen helyen ugyan úgy fog aludni a két nagyobb mit otthon. Mi lesz ha miattuk nem tudsz pihenni? felrakod őket az első vonatra és küldöd a mamáékhoz őket is?

Itt nem az a baj hogy pihenni akarsz, hanem hogy szerinted háromból csak kettőnek jár a nyaralás, a te kényelmed miatt.

2019. júl. 24. 16:28
 25/25 anonim ***** válasza:

Az nem opció, hogy leteszitek apukával mindhármat 8-kor, lehet úgy elfáradnak a strandolásban, hogy maguktól is kidőlnek. Aztán Tiétek az este. Ha jófej a többi szülő ők is leteszik a nagyokat aztán még beszélgethettek napestig ti felnőttek. Készítsétek fel így a gyerekeket a nap elején, hogy ez lesz a menet.

Én nem hagynám otthon a picit 3 napra, nekem fura ilyen picit magára hagyni, ha nem kényszerhelyzet. Meg az sem mindegy mennyi idős volt a pici amikor 2 éjjelt a nagyinál töltött. Egyébként inkább megbeszélném az apukával, hogy ruccanjunk ki kettesben 1 éjszakára és addig nagyiznak a gyerekek.

2019. júl. 25. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!