Volt már valaki olyan hejzetben hogy a teszt nem mutatott terhesség de mégis babás volt? Terhes tüneteim vannak a menzeszem megvolt de rövidebb ideig és kevesebb a szokásosnál lehetek még terhes?
A terhes tüneteket az agy is produkálhatja. Ha negatív a teszted, és meg is jött, ne gyanakodj terhességre.
(a helyesírásodat inkább nem kommentálom)
Hanem a papagály :)
Nincs terhestünet ilyen korán. Premens tünet van ami megegyezik a koraterhes érzéssel is. Ha megjött és nega a teszt, nincs baba.
Nagyon sajnálom és hidd el, nem bántás amikor felhívják az ember figyelmét valamire (ha csak játékosan is), hanem olyan dolog amiből tanulhatsz.
Tényleg részvétem, és mihamarabbi terhességet kívánok! De sajnos amit írtam tény. Ha negatív a teszt és megjött, valószínű nincs baba. De majd lesz!!
Mint látod, nem az volt az első, hanem a kérdésre válaszoltam.
Amúgy meg: szomorú, ami veletek történt, de le kellene zárni, el kellene engedni azt a babát, addig ne ess újra teherbe.
És a negatív teszt, meg a menzesz nem a terhesség jele. Viszont ha görcsösen akarsz, akkor tudsz valós tüneteket is produkálni terhesség nélkül is...
(És a vetélés ne legyen oka annak, hogy nem tudsz helyesen írni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!